News Flash:

Primaria a declarat razboi ciorilor din jurul Catedralei

20 Octombrie 2013
1288 Vizualizari | 0 Comentarii

Viceprimarul Timişoarei Traian Stoia s-a săturat de „imaginea hitchcockiană” pe care o are atunci cand priveşte pe geamul de la birou şi a anunţat că va chema vanătorii pentru a alunga numeroasele ciori care şi-au făcut cuiburi în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane. In trecut, municipalitatea timişoreană a mai apelat la ajutorul vanătorilor pentru a alunga păsările din centrul Timişoarei… însă fără succes. Autorităţile locale încearcă de mulţi ani să scape de ciorile din centrul Timişoarei. Fără succes, însă. După ce au apelat la vanători pentru a reduce din numărul lor, s-a sperat că păsările vor pleca odată cu închiderea gropii de gunoi de la Parţa. Nici acest lucru nu s-a întamplat, iar locuitorii din zona centrală au parte de „concerte” în fiecare zi, în timp ce şoferii care parchează în zona parcului din spatele Catedralei îşi găsesc maşinile „botezate”.

Viceprimarul Traian Stoia susţine că a apelat din nou la ajutorul vanătorilor pentru a mai reduce din numărul păsărilor.
„Dimineața, înainte de apariția zorilor avem o imagine hitchcockiană, macabră, avand în vedere numărul de ciori care trag spre căldura orașului. Am organizat o grupă de vanători, care este dispusă să vină la ora 6 dimineața, cu condiția să captăm interesul jandarmeriei și al poliției naționale”, a spus Stoia.

Intrebat ce succes va avea această campanie, avand în vedere că această metodă s-a folosit şi în trecut, fără succes, Stoia a răspuns: „Se trage cu alice care se împrăștie pentru a rări numărul ciorilor care și așa sunt prea multe în Timișoara. E un zgomot infernal, dimineața, în centru”.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005329 (s)