News Flash:

Mai multe haine, papuci si alte kitsch-uri decat vin la Festivanul Vinului

20 Octombrie 2013
1397 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Timişoara a organizat pe platoul din faţa Stadionului “Dan Păltinişanu”, o nouă ediţie a Festivalului Vinului, celebra sărbătoare bahică devenită tradiţie în oraşul de pe Bega. Dacă în anii precedenţi vinul curgea la numeroasele standuri dedicate special acestei băuturi nobile, în acest an domină total tarabele puse la punct de cetăţenii întreprinzători şi care oferă kitsch-uri, care mai de care mai puţin la locul lor în cadrul acetui eveniment. Dacă tot te duci la festival de vin atunci de ce să nu cumperi un pistol din plastic, o pereche de ciorapi, o pălărie nereuşită sau o meşă de culoare verde fosforescent sau roz, pe care să o ataşezi la podoaba capilară după ce ai băut ceva vin. Probabil în condiţii normale nu ai face-o…

La standurile furnizorilor de mancare, unde carnea în diferite forme e pe primul loc, se oferă şi vin, majoritatea fiert cu diferite arome. Cel puţin la momentul deschiderii nu mirosea a scorţişoară ci a varză murată.

Principal este că oamenii să se simtă bine. Cel puţin în prima zi aşa părea să fie, fiecare şi-a luat cate un pahar de vin, fie fiert, fie „naural”, preţ între 3 şi 6 lei, un mic, un carnăcior, o hamsie şi a urmărit spectacolul folcloric de pe scenă.

In prima zi, atmosfera a fost întreţinută de ansamblul folcloric Timișul, cu participarea soliștilor Nicoleta Voica, Andreea Voica, Luminița Jucu, Carmen Popovici Dumbravă, Nicu Novac, Dumitru Teleagă, Ramona Roescu, Mimi Borțun Popescu, Camelia Florean, Luminița Safta, Lavinia Buru, Petrică Miulescu, Cornel Brici.

Sambătă, 19 octombrie, primii care vor canta vor fi membrii Fanfarei Timișoara Big Band, apoi, pe scenă  vor urca grupul de dans Reflex, Malenna, trupele Big Brothers Band, Box Office și Desant.
Ultima zi le va aparţine lui Tiberiu Ceia, Petrică Moise, Felicia Stoian, Adrian Stanca, Zorica Savu, Ramona Vița, Dumitru Teleagă, alături de Dumitru Stoicănescu, Doriana Talpeș, Ancuța Fleșiariu, Bianka Mititelu, Camelia Miuțescu, Georgiana Vița, Roxana Mag. Spectacolul folcloric va fi urmat de concertul susținut de Claudia Popa și Adi Bărar Band.

 

 


festivalului vinului bega
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007677 (s)