News Flash:

Consiliul Judetean Caras-Severin a aprobat rectificarea bugetului

20 Octombrie 2013
1314 Vizualizari | 0 Comentarii

Consilierii judeteni din Caras-Severin au aprobat, vineri, în sedinta ordinara, rectificarea bugetului propriu, precum si bugetele de venituri si cheltuieli ale institutiilor si serviciilor publice aflate sub autoritatea Consiliului Judetean Caras-Severin.

De asemenea, unul dintre proiectele de hotarare priveste defalcarea sumei de 2,6 milioane lei, prevazuta în bugetul propriu al judetului, la Capitolul 'Cultura, recreere si religie' pe 2013.

'Am aprobat o serie de redistribuiri, în interiorul bugetului, pentru asigurarea finantarilor europene, pentru acele proiecte care sunt avansate si care au termen de finalizare în lunile urmatoare. Practic, si în luna octombrie am aprobat astfel de hotarari, ce tin de dinamica bugetara', a declarat presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde.

Astfel, au fost majorate veniturile aferente sectiunii de dezvoltare, reprezentand subventii pentru sustinerea derularii proiectelor finantate prin programele postaderare si sume primite în contul platilor efectuate în cadrul proiectelor cu finantare externa nerambursabila, derulate de catre Consiliul Judetean Caras-Severin.

Totodata, si cheltuielile bugetului local s-au rectificat pozitiv, cu aceeasi suma, în vederea asigurarii fondurilor necesare pentru functionarea aparatului propriu si al institutiilor subordonate, pana la finalul anului bugetar, precum si pentru sustinerea financiara a unor obligatii aferente datoriei publice locale.

Se are în vedere asigurarea fondurilor necesare pentru finantarea proiectelor ce beneficiaza de finantare externa nerambursabila, fapt pentru care s-a reactualizat situatia cotizatiilor la organismele interne si internationale în cadrul proiectelor si programelor finantate din bugetul propriu al Consiliului Judetean Caras-Severin pe anul 2013. AGERPRES


severin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005708 (s)