News Flash:

Prima reactiei a Alinei Sorescu dupa ce Alexandru Ciucu a depus actele de divort. „Sotul meu a intentat acum o ordonanta presedintiala”

4 Mai 2022
671 Vizualizari | 0 Comentarii
Alina Sorescu

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu le-au dat fanilor una dintre cele mai proaste vesti. Desi se zvonea demult ca nu mai sunt un cuplu in adevaratul sens al cuvantului, se pare ca inevitabilul s-a produs. Ieri, Alexandru Ciucu a depus actele de divort si nimanui nu i-a venit sa creada, mai ales ca Alina a fost mereu alaturi de el si l-a sustinut, atat profesional, cat si personal.

Divortul lor nu va fi deloc unul usor, mai ales ca la mijloc este vorba despre doi copii, dar si despre o avere considerabila. Ciucu si fosta lui sotie au de gand sa ajunga in fata tribunalului care va hotari toate aspectele importante. Momentan, cei doi nu au dezvoltat prea mulot acest subiect, insa Alina s-a vazut datoare sa le explice fanilor ce se intampla in viata ei. 

Dragii mei, nu voiam sa comentez pentru ca, asa cum stiti cu totii, am fost inca de copil un om discret, cu un parcurs serios si m-am tinut departe de scandaluri.
Avand in vedere ca au aparut informatii eronate in presa, este nevoie sa fac o precizare. La inceputul anului am introdus actiunea de divort, iar in cadrul acestui proces sotul meu a intentat acum o ordonanta presedintiala, in care cere domiciliul fetitelor noastre la el pana la solutionarea in instanta a procesului.
Voi face tot posibilul sa imi protejez fetitele, sa muncesc pentru a le creste si sa le educ armonios, ca si pana acum. Le multumesc parintilor mei care sunt alaturi de mine si tuturor celor care in aceste zile mi-au trimis mesaje de incurajare. Alina Sorescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006164 (s)