News Flash:

Cum o cheama, de fapt, pe Oana Roman. Ce nume este trecut in buletinul fiicei lui Petre Roman

4 Mai 2022
842 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Fiica lui Petre Roman a facut ce a facut si mereu a fost in centrul atentiei. Aceasta nu s-a ferit niciodata sa isi puna viata pe tava si nu este de mirare ca fanii stiu tot ce face. 

Oana Roman vrea sa fie mereu informata si, desi au trecut mai bine de 20 de ani de la terminarea facultatii, aceasta se afla intr-o continua formare. Oana a absolivit de curand cursuri de specializare si, mandra nevoie mare de reusita ei, vedeta a postat pe Instagram o imagine cu diploma care atesta nivelul ei. Fanii au ramas uimiti sa vada ca Oana mai are un prenume, unul pe care nu il foloseste niciodata. Pe fiica lui Petre Roman o mai cheama si Sabina si, desi nu s-a recomandat niciodata cu acest nume, se pare ca fanii l-au apreciat foarte mult.

Oana Roman este foarte recunoscatoare pentru ceea ce are, marturisind ca pregateste o surpriza foarte frumoasa fanilor ei. Are in plan noi proiecte de suflet, fiind foarte nerabdatoare sa le inceapa si sa le impartaseasca cu toti fanii ei care o sustin zi de zi in mediul online. Cei care ii sunt alaturi mereu in online, i-au luat de multe ori apararea vedetei, mai ales in scandaluri in care a fost implicata cu Oana Zavoranu si nu numai.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1435 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004563 (s)