News Flash:

Prima reactie a lui Cornel Gales dupa ce a fost fotografiat alaturi de o femeie la aproape trei luni de la moartea Ilenei Ciuculete

3 Iunie 2017
1243 Vizualizari | 0 Comentarii
Cornel Gales
Cornel Gales este in continuare cat se poate de marcat de moartea Ilenei Ciuculete, care s-a stins din viata in urma cu aproape trei luni de zile. Recent, el a fost insa fotografiat in compania altei femei (citeste AICI mai multe) si a avut si o prima reactie in acest sens.

„Nu ma intereseaza comentariile. Eu lucrez in domeniul acesta si nu dau socoteala nimanui cand si alaturi de cine ma pozez. Georgiana Lepadat si sotul ei, Silviu Lepadat, sunt unii dintre putinii oameni care au fost alaturi de mine si s-au oferit sa ma ajute. Sunt prietenii nostri de familie, ne vizitam. Mi se pare firesc sa ma fotografiez cu colegii sotiei mele, mai ales ca lucram in aceeasi bransa. Si ce sa fac acum? Ce ar vrea lumea sa fac? Sa stau sa astept sa treaca 6 luni sau un an ca sa muncesc si sa-mi castig painea? Nimeni nu vine sa ma intrebe cum am facut aia sau cum m-am descurcat sa fac ailalta. In afara de sotii Silviu si Georgiana Lepadat am primit ajutor de la sotul Gabrielei Nistor de la Sibiu. Nu o sa spun acum despre ce este vorba, dar pot sa zic ca gestul lor are o valoare inestimabila. Oamenii acestia sunt absolut minunati, mi-au oferit ajutor nesperat in cel mai dificil moment! Puteau sa-si vada de viata lor, de treaba lor si sa nu le pese. Dar nu, lor le-a pasat si eu nu gasesc cuvinte sa le multumesc. Vedeti, de aceea nu ma intereseaza comentariile rautacioase si imi vad de munca mea si de viata mea“, a spus Cornel Gales, potrivit celor de la wowbiz.ro.


In urma cu cateva zile, Cornel Gales, care inca se afla in perioada de doliu, dupa disparitia Ilenei Ciuculete, a mers impreuna cu cativa apropiati la “Zilele Snagovului”. Acolo, el s-a fotografiat alaturi de o interpreta de muzica populara, iar imaginea cu Georgiana Lepadat a fost postata pe un cont de pe o retea sociala.

cornel gales ilenei ciuculete
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006258 (s)