News Flash:

Gabriela Cristea a aflat sexul copilului

1 Iunie 2017
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriela cristea la plaja 0
Viitoarea mamica si-a facut aparitia in platoul "Te vreau langa mine", cu baloane colorate in maini si a cantat impreuna cu Tavi un cantec dedicat tuturor copiilor. Aceasta a urat copiilor de pretutindeni "La multi ani!", insirand numele acestora, insa radia de fericire mai mult ca oricand. La un moment dat, prezentatoarea TV a tinut sa faca o dedicatie de suflet pentru cea mai importanta fiinta care i-a adus implinirea ca femeie, bebelusul ei.
Gabriela Cristea a intrat rapid in spiritul sarbatorii copilului si a facut un anunt mult asteptat, legat de sexul bebelusului ei. Aceasta a marturisit ca, in sfarsit, medicul i-a confirmat sexul copilul lor si au aflat cu entuziasm ca vor avea o fetita. Mai fericita ca nciodata, aceasta a inceput sa cante un cantecel celebru dedicat fetitelor, insa a izbucnit in lacrimi, emotionand si publicul.

"Astazi, in mod deosebit vreau sa fac o dedicatie speciala! Dar sa nu radeti de mine: <<Are mama o fetita, cat un ghemotoc! Are mama o fetita frumusica foc!>>",  a spus Gabriela Cristea. Nici Tavi Clonda nu a ramas mai prejos si a demonstrat tuturor ca si el este cel putin la fel de mandru ca va fi tatic de fetita si a fredonat si el acelasi cantecel dedicat bebelusului lor.


"Are tata o fetita, cat un ghemotoc! Are tata o fetita frumusica foc!",  a adaugat Tavi Clonda.

mamica tavi gabriela cristea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007017 (s)