News Flash:

Mircea Badea, atac DUR la adresa lui Mihai Bendeac

2 Iunie 2017
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
mircea badea
Mircea Badea il ataca dur pe Mihai Bendeac si vorbeste intr-o postare pe blogul sau despre ceea "actorasul ca specie de javra / vierme".

Mircea Badea este deranjat de faptul ca unul dintre actorii din actuala echipa de la Antena 1 a lui Mihai Bendeac s-a numarat printre cei care au cantat melodia "Eu sunt varan", o parodie facuta imediat dupa de Dan Voiculescu a primit condamnarea de zece ani de inchisoare in dosarul ICA.

"Suntem aici, suntem Antena, loiali si cu coloana mai ceva ca euglena/si tresarim la unison cand auzim sirena/daca ai studii si te uiti la noi, plezneste vena!", canta actorul in 2014.

"Ce sa vezi, JAVRA LUCREAZA ACUM LA ANTENA!!!!!!", a rabufnit Mircea Badea, care si-a continuat postarea cu o serie de critici dure: "Bendeac are, ca de obicei, libertate totala in alegerea subiectelor, scenariului si echipei. De asemenea, lispa lui de caracter este notorie si urieseasca. Am renuntat de mult la a mai considera ca forma de viata Bendeac exista. Dar javra / viermele asta care ghiorlaia monstruozitati despre Antena, acum vine proaspat ca o garofita sa subziste aici?!?! Astia sunt oameni sau viermi?".

Sursa: romaniatv.net

mircea badea mihai bendeac dan voiculescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005996 (s)