News Flash:

Ai avut o noapte pasionala? Afla cum poti scapa RAPID de semnele de pe gat…

1 Iunie 2017
11511 Vizualizari | 0 Comentarii
semnele de pe gat periculoase 678x381
Momentele pasionale ar trebui tinute pentru tine, insa uneori te lasi dusa de val, iar a doua zi apar, pe gatul tau, indicii despre ce ai facut noaptea trecuta. Esarfele sunt o solutie, insa nu prea poti aparea, in mijlocul verii, cu gatul infasurat. Iti dam noi cateva sfaturi care te vor ajuta sa scapi de semnul de pe gat inainte sa dai ochii cu matusa care vine in vacanta.
Sigur, in momentele pasionale nu prea stii ce se intampla, insa dupa, iti cam dai seama daca pe gatul tau a rasarit o vanataie. Iar daca observi la timp, ai sanse sa scapi de semn mai repede. Primul lucru pe care il faci este sa aplici gheata pe muscatura. Daca nu ai, lasa o lingura la congelator, pentru o ora-doua, iar apoi maseaza zona afectata timp de 20 de minute. Pentru ca senzatia nu este deloc placuta, poti face cate o pauza de cateva minute, apoi sa masezi din nou.
Maseaza semnul cu o periuta de dinti: Pentru aceasta operatiune, ai nevoie de o periuta de dinti noua, cu peri rigizi. Pur si simplu masezi usor vanataia si zona de langa, pentru ca sangele de acolo sa se puna in miscare. Ai grija, insa, pentru ca daca apesi prea tare, vei face semnul mai evident. Dupa aproximativ 15 minute, ar trebui sa vezi cum roseata se extinde si este mai putin evidenta. Ulterior, tine o bucata de gheata pe vanataie si vei observa ca pielea ta va capata un aspect normal. Daca semnul este foarte mare, poti repeta procesul.
Freaca pielea cu o moneda: Aceasta metoda este cea mai dureroasa, dar si cea mai eficienta. Pentru inceput, trebuie sa intinzi pielea afectata, iar apoi sa masezi zona, folosind o moneda. Astfel vei da la o parte sangele in exces, care a trecut prin capilare si a ajuns pe suprafata pielii. Masajul iti va inrosi pielea, insa pentru putin timp. In plus, pielea rosie starneste mai putine suspiciuni decat o muscatura, nu crezi?
Aplica pasta de dinti pe semn: Aplica pasta de dinti pe semn si lasa sa actioneze timp de cateva minute. Cand nu mai simti furnicaturi, indeparteaz-o cu o carpa inmuiata in apa calduta. Dupa 24 de ore, repeta procesul. Cu cat actionezi mai repede, cu atat pasta de dinti va fi mai eficienta.

momentele pasionale noaptea trecuta vacanta gheata muscatura
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005757 (s)