News Flash:

O mai stii pe Peggy, sotia „pitipoanca” a lui Al Bundy? Uite cum arata acum, la 30 de ani de la difuzarea primului episod!

2 Iunie 2017
1250 Vizualizari | 0 Comentarii
peggy

Actrita Catherine Louise Sagal este cunoscuta mai ales pentru rolul din „Familia Bundy”, insa cariera ei a continuat dupa incheierea filmarilor la serialul de comedie.


Cele mai recente productii de televiziune in care Louise Sagal a jucat sunt SF-ul „Sons of Anarchy”, care s-a filmat intre 2008 si 2014 si serialul de comedie „Superior Donuts”, la care au inceput filmarile in 2017.

 

Desi are 63 de ani, Sagal nu da semne ca ar dori sa isi incheie prea curand cariera. A fost toata viata o persoana activa si iubitoare de viata, care a imbinat cu succes cariera de actor cu aceea de muzician.

Pe 9 septembrie 2014, Sagal a primit o stea pe celebra strada Hollywood Walk of Fame, ca recunoastere a carierei prodigioase in cinematografie.


Nici viata amoroasa nu a fost una linistita. A divortat de patru ori in ultimele patru decenii si se pare ca si-a gasit pana la urma linistea alaturi de regizorul Kurt Sutter, creatorul serialului-cult „Sons of Anarchy”, in care sotia sa a jucat rolul principal. Alaturi de el are o fetita, nascuta in 2007 cu ajutorul unei mame surogat.



 


familia bundy
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007278 (s)