News Flash:

Și-a aflat adversara

Prima adversară a Simonei Halep la Miami va fi jucătoarea spaniolă Paula Badosa, fostă nr. 2 mondial

18 Martie 2024
77 Vizualizari | 0 Comentarii


Simona Halep va juca împotriva jucătoarei spaniole Paula Badosa la turneul de tenis Miami Open, aceasta fiind prima competiție la care participă după o suspendare care a durat un an și 7 luni. Tragerea la sorți a tabloului principal al Miami Open a avut loc duminică seara.

În eventualitatea că trece de primul tur, Simona Halep ar urma să se confrunte cu belarusa Aryna Sabalenka, care este în prezent pe locul 2 în clasamentul mondial și este cap de serie numărul 2, având astfel un loc liber în primul tur și intrând direct în al doilea.

Halep și Badosa s-au întâlnit de două ori până acum, iar ambele meciuri s-au încheiat cu victoria româncei. În 2022, Halep a învins-o mai întâi la Madrid, pe zgură, cu scorul de 6-3, 6-1, și apoi la Wimbledon, pe iarbă, cu scorul de 6-1, 6-2. Cele două nu s-au întâlnit niciodată pe suprafața dură de la Miami.

În prezent, Simona Halep nu are un clasament oficial (adică nu se află în primele 1.000 de poziții), însă a primit un wild-card de la organizatorii turneului Miami Open imediat după ce s-a aflat că a câștigat apelul împotriva unei decizii inițiale de suspendare de 4 ani pentru acuzații de dopaj.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004967 (s)