News Flash:

Presedintele Traian Basescu implineste astazi 62 de ani

4 Noiembrie 2013
1288 Vizualizari | 0 Comentarii

Preşedintele Traian Băsescu împlineşte, luni, varsta de 62 de ani, pană la acest moment nefiind anunţat un program public al şefului statului pentru ziua de 4 noiembrie.

Anii trecuţi, Traian Băsescu şi-a serbat ziua de naştere alături de familie, s-a întalnit şi cu apropiaţi din mediul politic, uneori cu o zi în avans sau a avut program public.

In 2012, preşedintele Băsescu a postat pe Facebook, în 5 noiembrie, un mesaj video în care le mulţumea celor care i-au transmis mesaje de ziua sa. "Vreau să mulţumesc tuturor acelor care anul acesta m-au felicitat cu ocazia zilei mele de naştere. Fie că au făcut-o pe Facebook, fie că au făcut-o pe Internet, fie că au făcut-o prin mesaje lăsate la cabinet. M-a impresionat numărul extraordinar de mare de vizitatori de pe Facebook: 185.000 din care 12.000 de Like-uri şi 4.000 de mesaje. In afara acestora, au fost foarte mulţi care au simţit nevoia să-mi adreseze mesaje de felicitare direct acasă", a spus Traian Băsescu în mesajul video. In seara zilei de 3 noiembrie 2012, preşedintele se afla la Castelul Foişor, unde urma să îşi sărbătorească ziua de naştere şi unde sosiseră şi lideri PDL, între care Anca Boagiu şi Adriean Videanu.

In 3 noiembrie 2011, preşedintele Traian Băsescu s-a întalnit cu parlamentarii din majoritatea guvernamentală de la acel moment, la eveniment participand şi premierul de atunci Emil Boc. "Nu e nicio întalnire politică, este joi, iar maine (vineri - n.r.) parlamentarii pleacă, sunt acasă şi am considerat de bun simţ ca la împlinirea a 60 de ani să bem împreună un pahar de vin, că buni, răi, cum sunt, cu ei trecem criza, nu cu altcineva", a spus atunci Băsescu, la sosirea la Vila Lac. Intrebat de jurnalişti ce îşi doreşte de ziua sa de naştere, şeful statului a răspuns: "Linişte". "Imi doresc linişte, mi-o iau singur: maine nu vin la serviciu", a adăugat Băsescu. Tot în 3 noiembrie, preşedintele a oferit, înainte de a se întalni cu delegaţia FMI, cate o cupă cu şampanie şi o felie de tort jurnaliştilor acreditaţi la Preşedinţie.

In 4 noiembrie 2010, şeful statului a fost la Palatul Victoria, unde a discutat peste două ore cu Emil Boc şi Marko Bela despre decizia CC privind asumarea răspunderii Guvernului pe Legea educaţiei. Ulterior, Băsescu fost prezent în emisiuni la RRA şi la B1 Tv.

In 4 noiembrie 2009, în plină campanie pentru prezidenţiale, şeful statului şi-a serbat ziua la un restaurant din centrul Capitalei, alături de soţia şi fiicele sale. Membrii staff-ului său îi pregătiseră o petrecere la sediul de campanie, cu un tort pe care era scris "La mulţi ani!" şi "58%", aluzie la varsta împlinită şi la eventualele procente la alegeri. Intrucat preşedintele nu a mers la sediul de campanie, tortul din ciocolată şi acoperit cu glazură de culoare portocalie a fost mancat de cei prezenţi. In aceeaşi zi, şeful statului a făcut deplasări în Argeş, unde a vizitat societatea Dacia-Renault, în Teleorman, la Roşiori de Vede, unde a avut o întalnire cu reprezentanţi ai autorităţilor locale şi la Alexandria, unde a participat la un miting electoral. Şeful statului s-a întalnit, de asemenea, la Palatul Cotroceni, cu reprezentanţi ai crescătorilor de taurine.

In 2008, Băsescu nu a avut niciun program public de ziua sa de naştere.

In 2007, 4 noiembrie a fost într-o duminică, iar Traian Băsescu a făcut, la Palatul Cotroceni, o analiză a situaţiei cetăţenilor romani din Italia.

In 2006, preşedintele a fost de 4 noiembrie pe Valea Prahovei împreună cu familia şi a fost vizitat şi de unii lideri ai PD.

In 2005, preşedintele Băsescu şi-a petrecut ziua de naştere la vila de protocol din staţiunea Neptun.

Traian Băsescu se afla, în 4 noiembrie 2004, în campanie electorală.

Şeful statului s-a născut în 4 noiembrie 1951, la Basarabi, actualul oraş Murfatlar, din judeţul Constanţa.

 


noiembrie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1368 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005405 (s)