News Flash:

Victor Ponta, asteptat cu huiduieli la Sibiu

1 Noiembrie 2013
1339 Vizualizari | 0 Comentarii

Premierul Victor Ponta a fost întampinat cu huiduieli, vineri, la Sibiu, de către circa 30 de persoane care se opun proiectului minier de la Roşia Montană, acestea strigandu-i: "Ruşine să vă fie", în timp ce participanţi la o conferinţă a pensionarilor PSD la care Ponta venise îl aclamau.

Premierul Victor Ponta a ajuns la Sibiu, la Conferinţa Naţională a Organizaţiei Pensionarilor Social-Democraţi, cu o întarziere de circa 20 de minute, din cauza ceţii de pe aeroport.

In faţa Sălii Thalia, pe premier îl aşteptau circa 30 de persoane îmbrăcate în tricouri inscripţionate cu mesajul "Salvaţi Roşia Montană". Acestea l-au huiduit pe Ponta şi au scandat "Ruşine să vă fie", în timp ce unii participanţi la conferinţă îl aclamau.

Oamenii aveau în maini şi roşii, despre care au afirmat că le-au adus ca să i le arate premierului, cu mesajul: "Vrem să fim o roşie sănătoasă, nu o gogonea stricată".

Premierul, flancat de forţele de ordine şi de reprezentanţi ai PSD Sibiu, a intrat în sala în care se desfăşoară conferinţa fără să facă vreun gest la adresa protestatarilor.

O femeie din grupul protestatarilor a mers în faţa Sălii Thalia îmbrăcată în negru, iar în maini a avut o coroană inscripţionată cu mesajul "Ponta şi Guvernul".

"Aşa vreau să sărbătoresc Ziua Morţilor (1 noiembrie - n.r.), Ponta şi Guvernul ne-au dezamăgit şi vrem să-i trimitem pe lumea cealaltă", a afirmat femeia.

La Sibiu, se desfăşoară, vineri, Conferinţa Naţională a Organizaţiei Pensionarilor Social-Democraţi, în cadrul căreia vor avea loc alegerile pentru noua conducere.

MEDIAFAX

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004935 (s)