News Flash:

IPJ Hunedoara face verificari dupa aparitia unor imagini cu un comisar care intretinea relatii sexuale cu o presupusa prostituata

24 August 2017
1053 Vizualizari | 0 Comentarii
prostituata
Inspectoratul Judetean de Politie Hunedoara face verificari dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu seful postului de politie din Criscior, comisarul Anches Adrian, in timp ce intretinea relatii sexuale cu o presupusa prostituata, barbatul fiind imbracat in uniforma de politist.
"Am luat la cunostinta despre inregistrarea aparuta in spatiul public, iar conducerea Inspectoratului Judetean de Politie Hunedoara a dispus verificari, prin biroul de control si structura de securitate, urmand sa fie verificate toate aspectele, inclusiv cele referitoare la natura si aspectul privind confidentialitatea datelor care apar pe filmarea respectiva", a declarat, joi, pentru News.ro, agentul principal de Politie Laura Nastase, din cadrul IPJ Hunedoara.
Sursa citata a precizat ca la finalizarea certetarilor vor fi luate masurile prevazute de legislatia in vigoare.
Intrebata daca pe timpul verificarilor comisarul de Politie va fi suspendat din functie, Laura Nastase a spus ca este "prematur" sa se ia o asemenea decizie, astfel ca politistul isi va continua activitatea pana la finalizarea cercetarilor.
In spatiul public au aparut, joi, imagini cu seful postului de politie din Criscior, judetul Hunedoara, comisarul Anches Adrian, filmat in timp ce intretinea relatii sexuale intr-un presupus bordel. Imbracat in haina de politist, comisarul apare alaturi de o tanara banuita ca ar practica prostitutia. In timpul partidei de sex si a jocurilor erotice dintre el si presupusa prostituata, politistul este intrerupt de unul dintre superiori, care-i cere raportul pe ziua respectiva, afirma sursa citata.
Aceeasi sursa mai mentioneaza ca seful Politiei Criscior s-a mai aflat in mijlocul unor scandaluri, tot in urma aparitiei unor filmulete in spatiul public. Anches Adrian a avansat intre timp de la gradul de subcomisar la cel de comisar, imediat dupa declansarea scandalului in urma caruia a fost cercetat pentru expunere indecenta si suspiciunea de a fi condus baut, sustine aceeasi sursa.
In filmarea aparuta in spatiul public in primavara acestui an, Anches aparea alaturi tot de o femeie care-i reprosa ca a batut-o si ii spunea sa tina volanul drept ca sa nu moara cu el in masina. Imaginile respective au fost postate pe Facebook de pe un cont care a fost inchis la scurt timp, mai afirma sursa citata. News.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005686 (s)