News Flash:

Institutul Cantacuzino trece la Ministerul Apararii si devine unitate militara

23 August 2017
970 Vizualizari | 0 Comentarii
Institutul Cantacuzino2
Institutul Cantacuzino va fi transferat in cel mult o luna in subordinea Ministerului Apararii si va deveni unitate militara cu o conducere militara. Anuntul a fost facut in sedinta de guvern de miercuri, ministrul Apararii declarand ca va prezenta in cel mult trei saptamani un proiect in acest sens.
”In circa o luna, Institutul Cantacuzino sa devina parte a ministerului Apararii. Cu specialistii de acolo ne-am lamurit. Poate o mana militarizata va avea rezultate”, a declarat premierul Mihai Tudose, la inceputul sedintei de Guvern, de miercuri, adresandu-se ministrului Sanatatii, Florian Bodog.
Intrebat daca transferul este posibil in acest termen, ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a declarat ca a discutat deja despre organizarea institutului: ”Este o problema delicata. In baza materialului de control facut de ministrul Bodog, in 2-3 saptamani venim cu un proiect de act normativ, ca sa il transformam intr-o unitate militara, cu conducere militara”.
La inceputul lunii august, ministrul Sanatatii anunta ca la Institutul Cantacuzino se vor produce vaccinuri in circa 2-3 ani.

institutul cantacuzino guvern
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004863 (s)