News Flash:

Presedintele CJ Hunedoara, Laurentiu Nistor, isi va anunta astazi demisia

19 Decembrie 2016
1046 Vizualizari | 0 Comentarii
Laurentiu Nisto2
Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Hunedoara, Laurentiu Nistor (PSD), isi va prezenta luni demisia din functia pe care o ocupa in prezent, el urmand sa-si continue activitatea ca deputat in Parlamentul Romaniei. 
Consilierii judeteni vor lua act de demisia presedintelui Laurentiu Nistor in cadrul unei sedinte extraordinare a CJ Hunedoara. 
'Sunt sase luni in functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Hunedoara, in care am incercat sa fac tot ceea ce a fost posibil pentru judetul Hunedoara si eu cred ca, in mare parte, am reusit. Parca am o strangere de inima ca parasesc judetul, dar consider ca voi putea ajuta mai mult judetul din Parlamentul Romaniei. Ne vom zbate mai mult pentru judetul Hunedoara si pentru cetatenii acestui judet si le promit ca nu-i vom dezamagi', a declarat vineri Laurentiu Nistor, care este si presedinte al organizatiei judetene PSD Hunedoara. 
In ceea ce priveste candidatul ce va fi sustinut de PSD pentru alegerea in functia de presedinte al CJ Hunedoara, acesta va fi stabilit intr-o sedinta a Biroului Permanent al PSD Hunedoara ce va avea loc la acest sfarsit de saptamana. 
'In locul meu, la Consiliul Judetean va ramane un om care va fi cel putin de talia mea, daca nu mai bun ca mine, iar treaba va merge bine', a dat asigurari Nistor. 
Consilierii judeteni membri ai PSD sunt majoritari in cadrul CJ Hunedoara. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005036 (s)