News Flash:

Premierul Mihai Tudose, in vizita la Chisinau: "In Moldova suntem acasa"

21 Iulie 2017
993 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai tudose2
Premierul Mihai Tudose a ajuns, vineri, la Chisinau, afirmand ca ”in Moldova suntem acasa”, el subliind ca isi doreste ca Transgaz si Transelectrica sa continue investitiile din Republica Moldova.
”In Moldova suntem acasa”, a spus, la inceputul vizitei in Republica Moldova, premierul roman Mihai Tudose.
El a mai spus ca intalnirile la nivel de ministrii ai celor doua state vor fi foarte dese .
Totodata, prim-ministrul roman a subliniat ca isi doreste ca Transgaz si Transelectrica sa-si continue investitiile in Republica Moldova.
Din delegatia Romaniei fac parte vicepremierul Marcel Ciolacu, ministrul Dezvoltarii si vicepremier Sevil Shhaideh, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si secretarul de stat Raed Arafat.
Premierul Mihai Tudose si delegatia romana au ajuns la Chisinau vineri dimineata, la bordul unui avion apartinand Fortelor Armate Romane.
Dupa aterizare, Mihai Tudose a postat doua fotografii pe o retea de socializare, insotite de mesajul ”La Chisinau - Legaturile dintre Romania si Republica Moldova sunt mai mult decat speciale, sentiment pe care-l are toata delegatia. Ne asteptam la o vizita extrem de buna!”.
Prim-ministrul roman are in program o intrevedere cu omologul sau moldovean, Pavel Filip, dar si o intanlore cu presedintele Parlamentului de la Chisinau, Andrian Candu. De asemenea, Mihai Tudose va si prezent si la ceremonia de donare a celor 96 de microbuze scolare acordate de Guvernul Romaniei autoritatilor din Republica Moldova.

republica moldova marcel ciolacu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005150 (s)