News Flash:

Noua moda la Mamaia! Cand aceasta tanara se intoarce cu spatele, oamenii se freaca la ochi :O Nici nu-ti vine sa crezi

21 Iulie 2017
3247 Vizualizari | 0 Comentarii
moda

Adelina Nica i-a innebunit pe masculii prezenti la LOFT cu imbracamintea pe care a ales sa o poarte. Iata cele mai recente imagini cu fosta «nora» a lui Vasile Turcu.


Bruneta a facut, pur si simplu, ravagii cu formele cu care a inzestrat-o natura. Adelina Nica este, fara doar si poate, una dintre cele mai provocatoare prezente feminine din showbiz-ul romanesc. Fosta «nora» a lui Vasile Turcu i-a zapacit, pur si simplu, pe milionarii de la LOFT Mamaia cu fesele ei. Dar si cu imbracamintea pe care a ales sa o poarte.

 

Asa cum se poate observa, Adelina a ales sa poarte o pereche de blugi dupa ultima moda. Bruneta s-a imbracat cu jeansi cu vedere la una dintre fese, starnind fanteziile barbatilor prezenti in selectul club de pe litoral. Fosta «nora» a lui Vasile Turcu s-a incaltat cu o pereche de pantofi cu toc, foarte eleganti, si a ales un tricou scurt, cu spatele gol, care i-a scos in evidenta bustul generos. Adelina a fost tot timpul cu zambetul pe buze, poate si datorita faptului ca toate privirile erau atintite asupra ei.


Cunoscuta dupa ce a filmat alaturi de Liviu Varciu, Adelina Nica a trait, timp de mai multi ani, o poveste de dragoste alaturi de Adrian, unul dintre fiii lui Vasile Turcu. Cei doi au avut o relatie cu nabadai. Bruneta s-a despartit de cel poreclit «Rambo» pentru ca era prea posesiv, nu putine fiind episoadele in care Turcu Jr. ar fi amenintat cu bataia pe oricine indraznea sa flirteze cu iubita lui.



 


adelina nica loft vasile turcu bruneta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005563 (s)