News Flash:

Prefectul Mihai Ritivoiu, anunt important cu ocazia inceperii noului an scolar

31 August 2022
256 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Ritivoiu

Prefectul Mihai Ritivoiu a anuntat recent pe retelele de socializare faptul ca in contextul inceperii noului an scolar a avut o sedinta de lucru cu Comisia de Siguranta Rutiera. In urma discutiilor au fost mai multe concluzii. Asadar, prefectul a dat asigurari ca lucrarile pe mai multe strazi din municipiu vor fi finalizate inainte de data de 5 septembrie, ziua in care incepe noul an scolar:


” Luni incepe scoala. Pentru a reduce aglomeratia din trafic, am convocat astazi Comisia de Siguranta Rutiera. Concluzii:
???? Reprezentantii Primariei Timisoara m-au asigurat ca pana duminica vor fi finalizate santierele de pe Dorobantilor, Calea Lugojului, Gheorghe Lazar;
???? Am solicitat Inspectoratului Scolar sa modifice programul scolilor si liceelor aflate unul langa altul sau in zona centrala: unele sa inceapa la 08:00, altele la 08:30. Vom reveni pe subiect in aceasta saptamana;
???? Echipajele Politiei Municipiului si ale Politiei Locale vor fi prezente in fiecare unitate de invatamant si in intersectiile mari. ” se arata in postarea publicata pe retelele de socializare de prefectul judetului Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006495 (s)