News Flash:

A fost depusa o oferta pentru Calderon

30 August 2022
218 Vizualizari | 0 Comentarii
Calderon

Primaria Timisoara are in derulare achizitia publica pentru proiectare si executie lucrari aferente  obiectivului de investitii “Proiect Tehnic, Documentatia de avizare a autorizatiei de construire si executia lucrarilor de reabilitare a acoperisului la Liceul Teoretic J.L.Calderon (corpul de cladire in care a functionat fosta Scoala Generala nr.28), de pe str. C. Salceanu nr. 11) “.
Astazi a fost ultima de zi de depunere a ofertelor si a fost inregistrata o oferta din partea Asocierii NEDEX GRUP (lider) si GOLOTIM GLOBAL SRL, urmatoarea etapa fiind evaluarea acesteia.
In baza contractului de achizitie publica, se vor presta servicii de proiectare si se vor executa lucrari pentru reabilitarea acoperisului la Liceul Teoretic J. L. Calderon, respectiv reabilitarea sarpantei si invelitorii cladirii. De asemenea, se va asigura asistenta tehnica de specialitate din partea proiectantului pe parcursul derularii executiei lucrarilor de constructii-montaj necesare realizarii, finalizarii si receptionarii.
Valoarea estimata a contractului este de 509.057,23 lei fara TVA
Lucrarile fac parte dintr-un program mai amplu al primariei de reabilitare a infrastructurii scolare invechite, respectiv hidroizolarea cladirilor de scoli si gradinite.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004669 (s)