News Flash:

Timisenii, invitati sa contribuie la revitalizarea Muzeului Satului Banatean. Consultare publica pe tema diversificarii ofertei

29 August 2022
206 Vizualizari | 0 Comentarii
Muzeului Satului Banatean

Muzeul Satului Banatean Timisoara, institutie de cultura finantata de Consiliul Judetean Timis, doreste sa-si imbogateasca si sa-si diversifice oferta, pentru atragerea unui numar cat mai mare de vizitatori si turisti. In acest scop, institutia deruleaza o consultare publica in randul timisenilor, in calitate de potentiali vizitatori, prieteni deja ai muzeului sau cetateni care au asteptari mai mari de la institutia culturala.

Toti cei interesati sa contribuie la revitalizarea Muzeului sunt rugati sa completeze chestionarul disponibil la adresa: https://forms.gle/z2D6HTfKGuy1PJEJ9. 

Ce tipuri de actiuni doriti sa se desfasoare in Muzeul Satului Banatean? Considerati ca este oportuna amenajarea in incinta muzeului a unui Han Banatean (restaurant) traditional? Care sunt aspectele legate de infrastructura care in prezent va nemultumesc la Muzeul Satului? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care timisenii sunt asteptati sa raspunda in numar cat mai mare. Completarea chestionarului dureaza cel mult cinci minute.

Consultarea publica este o componenta importanta a unui demers complex de elaborare a strategiei de operationalizare a Muzeului Satului Banatean Timisoara.

Chestionarul poate fi completat pana vineri, 2 septembrie, ora 12.00.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004809 (s)