News Flash:

Incendiu la Universitatea de Agronomie din Timisoara. Pompierii au intervenit de urgenta

30 August 2022
337 Vizualizari | 0 Comentarii
incendiu universitate


Un incendiu a izbucnit luni la Universitatea de Agronimie din Timisoara, la etajele 1 si 2 a cladirii. Pompierii au intervenit de urgenta si dupa cateva zeci de minute au lichidat incendiul. Cei de la ISU au explicat faptul ca flacarile au izbucnit la un laborator de genetica din cadrul universitatii. La fata locului au intervenit zeci de ofiteri si subofiteri cu mai multe echipaje de specialitate: 

” La fata evenimentului au fost trimise urmatoarele forte si mijloace:

Detasamentul 1 de Pompieri Timisoara cu o autospeciala de prima interventie si comanda, 2 autospeciale de stingere, o autoscara mecanica, 1 CBRN, cu 2 ofiteri si 20 de subofiteri.  In sprijinul lor s-a deplasat Detasamentul 2 de Pompieri Timisoara cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma, cu 2 subofiteri.  La locul interventiei s-a deplasat si un echipaj SMURD”, spun cei de la ISU Timis.

Din fericire nu au fost persoane ranite, existand 2 persoane care s-au autoevacuat, iar alte 2 care au fost evacuate de pompierii care au ajuns la fata locului:

” Incendiul a fost lichidat, s-a actionat pentru ventilarea etajelor 1 si 2, fiind inundate cu fum. Echipajul CBRN a efectuat masuratori si nu au fost detectate substante toxice. Cauza probabila a producerii incendiului este: scurtcircuit electric la o lada frigorifica”, mai transmit reprezentantii ISU Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1357 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005643 (s)