News Flash:

Predoiu vrea DEMISIA lui Antonescu din functia de presedinte al Comisiei de revizuire a Constitutiei

17 Februarie 2014
1249 Vizualizari | 0 Comentarii
predoiu
PDL cere demisia lui Crin Antonescu din functia de presedinte al Comisiei de revizuire a Constitutiei si demisia membrilor comisiei pentru modul în care au redactat proiectul de revizuire al Constitutiei, a anuntat luni Catalin Predoiu prim-vicepresedinte al PDL.
Predoiu a spus dupa sedinta BPN al PDL ca PDL cere demisia premierului Victor Ponta pentru ca "pâna la aceasta ora nu a clarificat situatia functionarii guvernului".
"Este posibil sa avem un guvern care functioneaza ilegal. Exista incertitudine cu privire la legalitatea actelor emise de Guvern, cel putin în privinta ministerelor ai caror ministri au fost revocati. Cerem, de asemenea, demisia domnului Crin Antonescu din functia de presedinte al Comisiei de revizuire a Constitutiei pentru ca proiectul de revizuire pe care l-a redactat sub autoritatea politica a domniei sale a fost declarat neconstitutional de Curtea Constitutionala. Nu e vorba doar de câteva articole, ci e vorba de un proiect prost gândit. Din aceleasi motive cerem demisia membrilor Comisiei de revizuire a Constitutiei pentru ca au demonstrat incompetenta, voluntarism politic si lipsa de probitate politica în modul în care au redactat proiectul de revizuire", a precizat Predoiu. Mediafax.ro

crin antonescu curtea constitutionala predoiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007195 (s)