News Flash:

IULIA IONESCU, adolescenta disparuta, a fost GASITA

16 Februarie 2014
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
Ionescu Iulia Cristina
Iulia Ionescu, fata de 15 ani, disparuta miercuri în Capitala, a fost gasita într-un tren în care a urcat la Suceava, venind spre Bucuresti. Seful de tren a spus ca, în momentul în care a ajuns la fata cu controlul biletelor, a stat de vorba cu ea dupa ce a recunoscut-o ca ar fi adolescenta disparuta, moment în care fata a devenit agitata si si-a sunat mama, spunându-i ca se întoarce acasa, la Bucuresti. Seful Politiei Române, Petre Toba, a declarat ca Iulia Ionescu se afla în custodia Politiei si se îndreapta spre Bucuresti, unde va fi predata familiei.
UPDATE Patriarhie: Arhiepiscopia Sucevei infirma ca Iulia Ionescu ar fi fost la vreo manastire în judet
Purtatorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Constantin Stoica, a declarat pentru MEDIAFAX ca, în urma verificarilor facute dupa gasirea Iuliei Ionescu, Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor infirma informatia potrivit careia fata ar fi fost la vreo manastire din judetul Suceava.
Potrivit lui Stoica, politistii din Suceava au verificat la rîndul lor în ultimele doua zile toate manastirile si chiar biserici din judet si nu au gasit-o pe adolescenta la niciuna dintre ele.
Stoica a mai spus ca l-a contactat personal pe seful Politiei Transporturi Feroviare (TF) Suceava, Florin Catana, pentru a afla mai multe despre calugarul despre care s-a spus ca a însotit-o pe fata la gara si i-a luat bilet. Catana i-a spus reprezentantului Patriarhiei ca informatia o are de la un lucrator al sau, care a vazut un calugar cumparând un bilet de tren, dar nu poate spune cu certitudine ca acesta avea legatura cu cazul, a mai spus Stoica.
Patriarhia este interesata sa afle daca exista o manastire sau un singur calugar care a primit-o pe tânara fara sa anunte autoritatile, a subliniat purtatorul de cuvânt, adaugând ca o astfel de încalcare a disciplinei bisericesti ar fi sanctionata.
Constantin Stoica a declarat anterior pentru MEDIAFAX ca, imediat dupa aflarea vestii ca Iulia Ionescu a fost gasita si ca a urcat în tren la Suceava, unde era îmbracata în haine de calugarita, Patriarhia a contactat Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor sa verifice daca Iulia Ionescu a plecat de la o manastire de acolo.
Iulia Ionescu, fata de 15 ani, disparuta miercuri în Capitala, a fost gasita într-un tren în care a urcat la Suceava, venind spre Bucuresti, dupa ce a fost recunoscuta de seful de tren care a anuntat Politia, autoritatile coborând cu ea la Focsani, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii CFR Calatori.
Seful Politiei Române, Petre Toba, a declarat, în jurul orei 21.00, ca Iulia Ionescu se afla în custodia Politiei si se îndreapta spre Bucuresti, unde va fi predata familiei.
Fata a fost recunoscuta de angajatul CFR, în jurul orei 17.15, în dreptul localitatii Pascani, într-un tren international care venea de la Moscova si mergea spre Sofia, acesta transmitând autoritatilor ca este o persoana în tren cu semnalmentele Iuliei Ionescu, a declarat pentru MEDIAFAX Alina Predescu, purtator de cuvânt la CFR Calatori.
Adolescenta a urcat în tren la Suceava si calatorea cu bilet, pâna la Bucuresti, a mai precizat aceasta.
Cornel Grigoriciuc, seful trenului international Moscova - Bucuresti, a declarat ca adolescenta, îmbracata în straie calugaresti, a fost însotita în gara de un barbat, si el îmbracat în haine monahale, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit sursei citate, fata s-a dezbracat de aceste straie înainte sa urce singura în tren, ramânând în haine civile - pantaloni si o jacheta neagra, ea urcând apoi singura în tren, Seful de tren a spus ca, în momentul în care a ajuns la fata cu controlul biletelor, a stat de vorba cu ea dupa ce a recunoscut-o ca ar fi adolescenta disparuta, moment în care fata a devenit agitata si si-a sunat mama, spunându-i ca se întoarce acasa, la Bucuresti.
Fata avea bilet pe ruta Suceava - Bucuresti, care i-a fost cumparat de catre calugar la casa de bilete din gara Suceava, a declarat Florin Catana, seful Politiei TF Suceava.
"S-a eliberat un bilet la ghiseu pentru un barbat în haine monahale. Nu s-a prezentat nicio fata la ghiseu", a spus Catana.
Seful de tren a anuntat Politia la 112, însa adolescenta a fost preluata imediat de o patrula a Politiei Transporturi, aflata în trenul respectiv. Anchetatorii au coborât cu tânara la Focsani.
Conform unor surse, tânara si-ar fi sunat mama în cursul zilei de sâmbata, plângând, si a rugat-o s-o ierte. Iulia i-ar mai fi spus mamei ca se întoarce acasa din pelerinaj.
Seful Politiei Române Petre Toba a mai spus, dupa gasirea fetei, ca aceasta nu a fost victima vreunei infractiuni si ca a colaborat de la bun început cu politistii care au identificat-o în tren.
UPDATE Toba: Iulia Ionescu e în drum spre Bucuresti, în custodia Politiei Române
Seful Politiei Române, Petre Toba, a declarat ca Iulia Ionescu se afla în custodia Politiei si se îndreapta spre Bucuresti, unde va fi predata familiei.
Toba a mai precizat ca fata nu a fost victima vreunei infractiuni cât a fost disparuta. Totodata, ea a colaborat de la bun început cu politistii care au identificat-o în tren, a aratat acesta, sâmbata seara, într-o conferinta.
Petre Toba a mai spus ca în acest caz Politia Româna a beneficiat inclusiv de sprijinul SRI.
El a mai mentionat ca, în perioada în care fata a fost disparuta, au fost primite, în acest caz, 46 de apeluri la 112.
UPDATE Sef de tren: Fata disparuta era însotita de un calugar în gara Suceava, dar a urcat singura în tren
Iulia Ionescu, fata de 15 ani, disparuta miercuri din Capitala, a fost însotita în gara din Suceava de un barbat în straie monahale, care i-a cumparat biletul de tren pentru Bucuresti, fata urcând singura în tren, dupa ce si-a dat jos hainele calugaresti, în prezent fiind în audieri la Focsani.
Cornel Grigoriciuc, seful trenului international Moscova - Bucuresti, a declarat ca adolescenta, îmbracata în straie calugaresti, a fost însotita în gara de un barbat si el îmbracat în haine monahale. Potrivit sursei citate, fata s-a dezbracat de aceste straie înainte sa urce singura în tren, ramânând în haine civile - pantaloni si o jacheta neagra, ea urcând apoi singura în tren, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Seful de tren a spus ca, în momentul în care a ajuns la fata cu controlul biletelor, a stat de vorba cu ea dupa ce a recunoscut-o ca ar fi adolescenta disparuta, moment în care fata a devenit agitata si si-a sunat mama, spunându-i ca se întoarce acasa, la Bucuresti.
Fata avea bilet pe ruta Suceava - Bucuresti, care i-a fost cumparat de catre calugar la casa de bilete din gara Suceava, a declarat Florin Catana, seful Politiei TF Suceava.
"S-a eliberat un bilet la ghiseu pentru un barbat în haine monahale. Nu s-a prezentat nicio fata la ghiseu", a spus Catana.
Seful de tren a anuntat Politia la 112, însa adolescenta a fost preluata imediat de o patrula a Politiei Transporturi, aflata în trenul respectiv.
Fata a fost recunoscuta de un angajat CFR în jurul orei 17.15, într-un tren international care venea de la Moscova si mergea spre Sofia, a declarat pentru MEDIAFAX Alina Predescu, purtator de cuvânt la CFR Calatori.
Potrivit sursei citate, fata a urcat în tren la Suceava si calatorea cu bilet. Seful de tren a anuntat Politia, iar politistii au urcat în tren la Bacau si au coborât cu adolescenta la Focsani.
Conform unor surse, tânara si-ar fi sunat mama în cursul zilei de sâmbata, plângând, si a rugat-o s-o ierte. Iulia i-ar mai fi spus mamei ca se întoarce acasa din pelerinaj.
UPDATE Patriarhie: Nu avem deocamdata informatii ca Iulia Ionescu ar fi fost la vreo manastire din Suceava
Constantin Stoica a spus ca, imediat dupa aflarea vestii ca fata a fost gasita si ca a urcat în tren la Suceava, unde era îmbracata în haine de calugarita, Patriarhia a contactat Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor sa verifice daca Iulia Ionescu a plecat de la o manastire de acolo.
Pâna în acest moment, nu s-a confirmat ca fata ar fi fost la o manastire din zona, dar verificarile continua, a mai spus Stoica.
Iulia Ionescu, fata de 15 ani, disparuta miercuri în Capitala, a fost gasita într-un tren în care a urcat la Suceava, venind spre Bucuresti, dupa ce a fost recunoscuta de seful de tren care a anuntat Politia.
Fata a fost recunoscuta de angajatul CFR în jurul orei 17.15, într-un tren international care venea de la Moscova si mergea spre Sofia, a declarat pentru MEDIAFAX Alina Predescu, purtator de cuvânt la CFR Calatori.
Ea a urcat în tren la Suceava si calatorea cu bilet pâna la Bucuresti. Seful de tren a anuntat Politia, iar politistii au urcat în tren la Bacau si au coborât cu adolescenta la Focsani.
Fata era îmbracata în vesmânt bisericesc, a mai spus Predescu.
Conform unor surse, tânara si-ar fi sunat mama în cursul zilei de sâmbata, plângând, si a rugat-o s-o ierte. Iulia i-ar mai fi spus mamei ca se întoarce acasa din pelerinaj.
Purtatorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Constantin Stoica, a declarat pentru MEDIAFAX ca, dupa ce au aparut în presa informatiile privind gasirea Iuliei Ionescu, se fac verificari, dar înca nu s-a confirmat ca fata ar fi fost la o manastire din Suceava.
Fata a fost identificata de angajatul CFR în jurul orei 17.15, într-un tren international care venea de la Moscova si mergea spre Sofia, a declarat pentru MEDIAFAX Alina Predescu, purtator de cuvânt la CFR Calatori.
Ea a urcat în tren la Suceava si calatorea cu bilet. Seful de tren a anuntat Politia, iar politistii au urcat în tren la Bacau si au coborât cu adolescenta la Focsani.
Fata era îmbracata în vesmânt bisericesc, a mai spus Predescu.
Conform unor surse, tânara si-ar fi sunat mama în cursul zilei de sâmbata, plângând, si a rugat-o s-o ierte. Iulia i-ar mai fi spus mamei ca se întoarce acasa din pelerinaj. Mediafax.ro

capitala suceava
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 36 queries | Mysql time :0.040557 (s)