News Flash:

Politistii din Hunedoara au confiscat mai multe detectoare de metale de la persoane care le detineau ilegal

10 Noiembrie 2016
1092 Vizualizari | 1 Comentarii
politist antidrog
Doi tineri din judetul Hunedoara s-au ales cu dosare penale dupa ce au incercat sa vanda doua detectoare de metale pentru care nu aveau autorizatiile prevazute de lege, aparatele fiind confiscate in vederea cercetarilor, a informat miercuri Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Hunedoara. 
Primul tanar, in varsta de 27 ani, intentiona sa vanda un detector de metale contra sumei de 540 de euro. Aparatul a fost adus din Spania, de unde a fost cumparat legal, insa barbatul nu avea o autorizatie de comercializare a dispozitivului in Romania, sustin politistii din Hunedoara. 
'Politistii au dispus ridicarea detectorului de metale si a accesoriilor acestuia, in cauza fiind intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vanzare sau oferire spre vanzare a detectoarelor de metale fara autorizatie', a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu. 
Cel de-al doilea detector de metale apartine unui tanar de 23 de ani, din orasul Simeria, iar aparatul a fost scos la vanzare fara ca barbatul sa aiba autorizatiile necesare de detinere. Detectorul de metale a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor, politistii deschizand si in acest caz un dosar penal. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007129 (s)