News Flash:

Politistii au anihilat o grupare de hoti care fura elemente de siguranta de la calea ferata

12 Noiembrie 2013
1275 Vizualizari | 0 Comentarii
O grupare formată din cinci persoane, care a furat mai multe relee de siguranţă a traficului, folosite la calea ferată, a fost prinsă de poliţiştii de la Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Hunedoara, în cadrul unei acţiuni organizate în comun cu Jandarmeria.

'Prejudiciul cauzat se ridică la 1,2 milioane lei, în condiţiile în care valoarea unui releu este cuprinsă între 500 şi 700 de euro. O parte dintre releele sustrase au fost valorificate ca fier vechi la o societate de colectare a deşeurilor metalice din oraşul Călan', a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, inspector principal Bogdan Niţu.

Hoţii au fost prinşi în flagrant, asupra lor fiind găsite 53 de relee sustrase de pe calea ferată, din zona Ciopeia-Subcetate, în apropiere de oraşul Haţeg. Extinderea cercetărilor a arătat însă că învinuiţii mai furaseră relee de la calea ferată şi de pe sectoarele cuprinse între localităţile Zam-Şibot şi Simeria-Petroşani.

Toate furturile au fost comise pe parcursul acestui an.

Suspecţii au fost reţinuţi, iar pentru doi dintre ei s-a propus arestarea preventivă pentru 29 de zile, fiind acuzaţi de furt calificat, distrugere şi semnalizare falsă.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007128 (s)