News Flash:

Politist preluat de elicopterul SMURD, dupa ce a lesinat in sediul Politiei

2 August 2017
1007 Vizualizari | 0 Comentarii
elicopter smurd2
Un agent sef principal a lesinat, miercuri, in timp ce se afla pe scarile Politiei municipiului Barlad. Acesta a fost transportat initial cu ambulanta la spital, insa ulteriorul medicii au dispus transferul la Iasi, cu elicopterul SMURD.
Politistul se afla in timpul liber si a mers la sediul Politiei pentru a-si depune dosarul de pensionare, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Colegii politistului Daniel Stoian au solicitat sprijinul Serviciului Judetean de Ambulanta, dupa ce acesta a lesinat pe scarile institutiei.
”Politistul si-a depus raportul de pensionare pe data de 27 iulie 2017 si urma sa-si finalizeze documentatia pentru iesirea la pensie. Era in civil, el nu mai desfasoara activitati, a mers pana in sediul Politiei municipiului Barlad, probabil sa isi ia ceva de acolo, i s-a facut rau pe scari si a cazut. Nu era la serviciu. A fost transportat la spitalul din Barlad”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Silvia Manta, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui.
Potrivit medicilor, barbatul se afla in stare grava.
”Barbatului de 48 de ani, care a fost adus miercuri dimineata, i s-a facut rau la Politie, a cazut din picioare si s-a lovit cu capul de ciment, ramanand inconstient. A fost stabilizat la noi si s-a hotarat trimiterea lui la Iasi, la Spitalul de Neurochirurgie, cu elicopterul SMURD. Este in coma de gradul I-II, raspunde la reflexe, (...) cauza starii lui pare a fi traumatismul cranian suferit in urma caderii din picioare”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Spitalului Municipal de Urgenta ”Elena Beldiman” din Barlad, Adrian Gheorghiu.
Politistul si-a desfasurat activitatea in cadrul Biroului de Ordine Publica si era cunoscut cu probleme de sanatate, purtand si un stimulator cardiac.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005492 (s)