News Flash:

Politia din Timis a deschis mai multe DOSARE PENALE dupa furtuna de duminica

18 Septembrie 2017
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
furtunaa
Politia Timis a deschis dosare penale pentru ucidere din culpa in cazul celor cinci persoane decedate in urma furtunii din Timisoara si Buzias. Un barbat a murit dupa ce poarta de intrare in oras, ridicata recent de Primaria Timisoara cu suma de 56.000 de euro, s-a prabusit peste autoturism. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului TimisAncuta Morariu, a declarat, luni, pentru News.ro ca Politia a deschis dosare penale pentru ucidere din culpa in cazul celor cinci decese din Timis.

"In toate cazurile politistii au intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa, politistii efectuand cercetari in aceste cazuri", a declarat Ancuta Morariu.


In Timisoara au decedat doua persoane, in urma furtunii de duminica. Este vorba despre o femeie de 36 de ani care a fost surpinsa de un copac la Gradina Zoologica si un barbat de 24 de ani care se afla in masina in momentul in care poarta de intrare in oras, dinspre Ligoj, s-a prabusit peste autoturism. Poarta respectiva a fost recent ridicata de Prmaria Timisoara, cu suma de 56.000 de euro. De asemenea, alte trei persoane au decedat in orasul Buzias. Este vorba despre o familie. Mama si fiica au decedat pe loc, dupa ce un copac s-a prabusit peste ele, iar tatal a decedat ulterior, la spital.

timis dosare penale ucidere culpa persoane decedate inspectoratului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006366 (s)