News Flash:

Trafic oprit sau ingreunat pe doua drumuri din cauza arborilor cazuti pe carosabil

18 Septembrie 2017
888 Vizualizari | 0 Comentarii
furtuna caras
Circulatia pe DN1R din judetul Cuj este intrerupta, luni dimineata, din cauza arborilor cazuti pe carosabil, iar, din acelasi motiv, pe DN 18 Baia Mare - Sighetu Marmatiei, se circula pe un fir alternativ, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.
Astfel, din cauza arborilor cazuti pe carosabil, ca urmare a furtunii puternice, traficul rutier este intrerupt pe DN1R, in zona localitatii Poiana Horea, in judetul Cluj.
Din acelasi motiv, circulatia pe DN18 Baia Mare – Sighetu Marmatiei se desfasoara pe un fir, alternativ, cu precizarea ca pe tronsonul Baia Sprie – Mara (pasul Gutai, in judetul Maramures) este instituita restrictie de tonaj (7,5 tone).
Soferii vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone care doresc sa se deplaseze pe ruta Satu Mare – Sighetu Marmatiei pot folosi ruta alternativa Satu Mare – DN19 – Livada – Orasu Nou – Negresti-Oas – Huta Certeze – Sapanta – Sarasau – Sighetu Marmatiei, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.
Si traficul feroviar este afectat din cauza furtunilor.
Din cauza arborilor doborati de vantul puternic pe calea ferata, traficul feroviar este oprit pe sectia CF 502, intre Vatra Dornei (jud. Suceava) si Ilva Mica (jud. Bistrita-Nasaud). Pana la remedierea problemelor, circulatia trenurilor intre Moldova si Ardeal se realizeaza pe o ruta ocolitoare, prin pasul Ghimes (prin Bacau – Siculeni, jud. Harghita);
Totodata, din cauza cetii dense, porturile Constanta Nord, Constanta Sud si Midia sunt momentan inchise.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004904 (s)