News Flash:

Sistem de alertare in cazul unor fenomene meteo VIOLENTE. Tudose: Este obligatorie implementarea unui sistem de alerta pe telefon, prin SMS

18 Septembrie 2017
832 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai tudose2
Premierul Mihai Tudose a anuntat ca, saptamana viitoare, va incepe implementarea unui sistem de alerta prin retelele de telefonie mobila pentru ca cetatenii sa poata primi informatii prin sms atunci cand exista un pericol in zona in care se afla.
"Sunt toate autoritatile in alerta. Saptamana viitoare este obligatorie implementarea unui sistem de alerta prin retelele de telefonie mobila pe fiecare zona. Cine e in zona de acoperire pe zona in pericol, sa primeasca automat aceasta alerta pe telefonul mobil. Daca am vazut in filme, poate fi si implementat", a declarat premierul Mihai Tudose la Antena 3.
Premierul a precizat ca a solicitat ajutorul armatei pentru a elibera drumurile.
"Este o tragedie. Se face tot ceea ce e omeneste posibil de autoritatile statului pentru a restaura linistea si ordinea in tara. Doamna ministrul Carmen Dan coordoneaza centrul de criza de la Bucuresti, toate autoritatile sunt in alerta. Sunt opt decese. Armata a reactionat rapid la solicitarea de ajutor, participa la misiuni de dejagare a drumurilor, a cailor ferate. Tot ce inseama fortele ISU, Jandarmerie si Armata participa la inlaturarea efectelor fenomenelor meteorologice. S-au luat masuri, se inlocuiesc locomotivele electrice cu cele disel, partea electrica e la pamant. La Bistrita-Nasaud, spitalul judetean merge pe generator", mai spus Tudose.

mihai tudose
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005720 (s)