News Flash:

Sorin Grindeanu cere pedepsirea vinovatilor dupa ce furtuna violenta a facut victime la Timisoara

17 Septembrie 2017
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu
Fostul premier și președinte al CJ Timiș, Sorin Grindeanu, a postat un mesaj pe Facebook, duminică după-amiaza, în care cere pedepsirea celor vinovați pentru victimele din Timisoara.

„Furtuna care s-a abătut în această după-amiază asupra Timişoarei a produs pagube care nu vor fi recuperate niciodată: cinci vieți omeneşti. Alte aproape 30 de persoane au fost rănite, iar gândurile noastre se îndreaptă acum spre cei în suferință. Dar, în același timp, nu putem rămâne indiferenți la unele dintre cauzele care au dus la decese şi răniți. Solicit autorităților să ia măsuri urgente pentru tragerea la răspundere a proprietarilor panourilor căzute şi a celor care le-au autorizat. Vinovații trebuie identificați şi pedepsiți pe măsura celor întâmplate”, se arată în mesajul fostului premier, potrivit tion.ro.

 

Două persoane au decedat în Timișoara în urma furtunii. O femeie de 36 de ani care se afla la Grădina Zoologică și un tânăr de 24 de ani care a fost zdrobit în mașină de poarta de intrare în Timișoara de pe Calea Lugojului. Alte trei persoane au murit la Buziaş.


sorin grindeanu timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004741 (s)