News Flash:

Nereguli constatate, sancțiuni aplicate

Poliţiştii locali timișoreni au fost în control în pieţele Girocului şi Doina

7 Iulie 2023
290 Vizualizari | 0 Comentarii


 Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor au desfășurat acțiuni continue în piețele din oraș, beneficiind de un număr crescut de efective și sprijinul polițiștilor locali de la serviciile specializate. Scopul acestor acțiuni a fost de a verifica respectarea legislației în diferite domenii de activitate în aceste zone special amenajate.

„În cursul zilei de ieri (joi – n.r.) au fost verificate Piața Girocului și Piața Doina, unde au fost constatate o serie de nereguli, de la neprezentarea documentelor de către unii comercianți, neafișarea de prețuri, vânzare în alte locuri decât cele stabilite în acest sens, aruncarea de resturi pe domeniul public, dar și oprirea și staționarea neregulamentară în perimetrul piețelor.

Totodată, societatea AgroTim Șag din Piața Doina și societatea Piețe SA, pentru locația din Piața Girocului, au fost sancționate cu câte 2500 lei pentru deficiențe pe linia colectării selective a deșeurilor”, a transmis Direcţia Poliţiei Locale Timişoara.

Pe parcursul acțiunilor desfășurate, au fost impuse un total de 22 de sancțiuni, cu o valoare totală de 13.660 lei. Verificările vor continua și în viitor, atât în piețele deja verificate, cât și în alte piețe din oraș.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005661 (s)