News Flash:

Acțiuni de combatere a comerțului în locuri neautorizate, în Timișoara

Polițiștii locali au aplicat sancțiuni persoanelor care vindeau bunuri fără autorizație, în două zone din oraș

6 Iulie 2023
229 Vizualizari | 0 Comentarii

Polițiștii locali au desfășurat acțiuni pentru combaterea comerțului în locuri neautorizate, iar rezultatele acestor acțiuni au dus la aplicarea a 10 sancțiuni în zonele Bdul Regele Carol I și Sala Olimpia.

În urma unor sesizări privind desfășurarea activităților de comerț ambulant în condiții neconforme, fără autorizație și în locuri nepermise, polițiștii locali au intervenit în mai multe locații din oraș. Aceste persoane, în unele cazuri, făceau concurență neloială comercianților autorizați care respectă toate cerințele legale.

Pe Bdul Regele Carol I, după verificări, au fost aplicate cinci sancțiuni conform HCL 321/2001 pentru comerț ambulant neautorizat, iar persoanele care vindeau produse uzate au fost îndepărtate din zonă. De asemenea, li s-a comunicat că au posibilitatea să vândă astfel de produse în piețele specializate din Timișoara.

În zona Sălii Olimpia, unde existau numeroase sesizări referitoare la vânzătorii de flori care desfășurau activități fără autorizație pe trotuar și cauzau disconfort locuitorilor din zonă, au fost aplicate cinci sancțiuni în conformitate cu același act normativ. Amenzile pentru astfel de fapte se încadrează între 150 și 250 de lei.

Poliția Locală atrage atenția asupra caracterului inestetic și ilegal al acestor activități de comerț, iar verificările de acest gen vor continua și în perioada următoare.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006222 (s)