News Flash:

Planurile primarului Robu. Ce vrea acesta sa construiasca in fiecare cartier din Timisoara

17 Noiembrie 2016
984 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu21 1
Fiecare cartier din Timisoara va avea cate un complex sportiv si de agrement, cu bazine de inot, pe care le va construi municipalitatea incepand din anul 2017, primul avand 11,5 mii de metri patrati, a declarat marti, presei, primarul Nicolae Robu. 
''A fost finalizata tema de proiectare pentru viitorul Complex sportiv si baza de agrement din Calea Lipovei. Acele mari si multe terenuri virane din zona nu apartin primariei, ci Ministerului de Interne, al Apararii sau al Educatiei. Am reusit sa identificam o parcela si la intelegere cu un proprietar privat am obtinut 11,5 mii metri patrati. Este o parcela mare si vom face un Complex de cartier cu un bazin acoperit, unul in aer liber, teren de tenis, de baschet, de minifotbal, locuri de joaca pe care le vom dota, zona fitness si o parcare'', a spus Nicolae Robu. 
Lucrarile vor incepe in martie, cu termen de finalizare completa de un an si jumatate, dar pe masura ce se vor termina anumite sectoare, acelea vor fi date in folosinta. 
''Vom mai construi astfel de complexuri de agrement si sportive si in Calea Buziasului, unde vom ridica si un stadion de 5.000 de locuri cu posibilitatea de extindere cu inca 5.000 de locuri vizavi si inca doua laterale cu cate 2.500 de locuri, ajungand la o capacitate totala de 15.000 de locuri. De asemenea, in Calea Sagului vom avea o astfel de baza, toate fiind dotate cu cate un bazin de inot, terenuri de minifotbal, tenis, baschet si locuri de joaca. Sunt cu bugetare locala toate, de aceea suntem siguri de executie, ca nu depindem de nimeni'', a detaliat Robu. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006495 (s)