News Flash:

Decizie de ultima ora luata de primarul Nicolae Robu. Ce vrea sa amenajeze in orasul de pe Bega

16 Noiembrie 2016
1299 Vizualizari | 1 Comentarii
nicolae robu3
Primarul Nicolae Robu vrea sa creeze parcuri adevarate in Timisoara, nu plantari de copaci pe ''fasii'' de drum, doar pentru a raporta numarul de arbori corespunzatori indicatorilor ceruti de UE. 
Edilul a anuntat ca vrea ca municipalitatea sa cumpere terenuri in acest scop. ''Vreau sa facem parcuri noi, dar in adevaratul sens al cuvantului, nu doar asa, fasii pe marginea soselelor, care fac mai mult rau, pentru ca se umplu de praf si mai mult polueaza decat sa improspateze aerul'', spune Robu.
Primarul nu a precizat in ce zone vor fi create aceste parcuri, cel mai probabil, ele depinzand de terenurile/locatiile pe care le va identifica administratia locala pentru a le cumpara, scrie ziuadevest.ro
Pana atunci, Directia de Mediu a primariei a amplasat 20 de jardiniere: 8 in Piata Libertatii, 4 in Piata Sf. Gheorghe, 8 in Piata Unirii, continua plantarile de arbori (din speciile salcam, castan, artar, catalpa si conifere) in Parcul Uzinei, Parcul Zűrich, str. Cerna, str.Uranus, str. Uranus, Calea Bogdanestilor – Loc de joaca Bogdan Voda – se monteaza tartanul si gardul imprejmuitor – lucrarile sunt spre finalizare. La locul de joaca de pe str.Rachetei – au inceput lucrarile de demontare a echipamentelor vechi, de nivelare a solului, pus balast, montare stalpi gard pentru delimitarea locului de joaca si siguranta utilizatorilor, montarea echipamentelor de joaca. S-au montat banci pe str. Sirius si Astrilor.

timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1467 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008347 (s)