News Flash:

Arhitectul-sef al Timisoarei, Andreea Stanila, a intrat in vizorul primarului

15 Noiembrie 2016
1934 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria timis1
Este de sase luni arhitect-sef al orasului, instalata in functie de primarul Nicolae Robu. Vorbim despre Andreea Stanila, o tanara de 30 de ani care nu a reusit sa-l impresioneze prea tare pe edilul-sef.
Andreea Stanila a fost numita arhitect-sef al Timisoarei in luna mai a acestui an. Ocupa acest post interimar, prin dispozitie de primar. Tot Nicolae Robu a fost cel care i-a prelungit contractul, pentru ca primaria nu a organizat concurs pentru postul de arhitect-sef. Dupa sase luni, edilul-sef nu pare sa fie deloc multumit de activitatea Andreei Stanila. Se vorbeste ca a schimbat-o din functie, insa Robu infirma zvonurile.
„Nu am schimbat-o din functie pe Andreea Stanila. Am avut doar o discutie, in care i-am spus ca sunt nemultumit de felul in care functioneaza Directia de Urbanism. Trebuie eu sa vad ca pica bucati de pe cladiri… In plus, am emis o nota interna prin care am cerut directiilor sa faca o situatie a tuturor actelor intrate si nerezolvate. Termenul a expirat de cateva saptamani, dar de la Directia de Urbanism nu am primit nimic. Am inteles ca domnisoara Stanila a fost in concediu, dar a trecut. Imi semnaleaza atat cetatenii, cat si firmele ca au mari dificultati pe filiera emiterii de certificate de urbanism, de autorizatii de construire sau de demolare. Repet, nu am demis-o si nu intentionez sa fac acest lucru. Daca ea doreste sa plece, e altceva”, ne-a explicat primarul Timisoarei.
Daca in ceea ce o priveste pe Andreea Stanila Robu nu a luat inca o decizie, edilul-sef i-a luat atributiile unui alt sef de la Urbanism. Alin Moga a fost sef al Serviciului Certificari si Autorizari, primind atributiile tot de la Nicolae Robu. Moga a ramas fara functie, ramanand un simplu angajat in primarie.
„Am facut o schimbare, l-am eliberat din functie pe Alin Moga, cel care s-a ocupat de Biroul Autorizari si Certificate de Urbanism. Practic, i-am luat atributiile de responsabil, el avea responsabilitati de sef de autorizari, dar nu ocupa functia de sef. A ramas angajat, dar nu mai raspunde el de acestea”, ne-a mai spus Robu.

andreea stanila nicolae robu andreei stanila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006013 (s)