News Flash:

Noile semafoare incep sa-si arate utilitatea in Timisoara

15 Noiembrie 2016
1145 Vizualizari | 0 Comentarii
semafor
Oficial, traficul rutier din Timisoara s-a imbunatatit dupa implementarea sistemului inteligent de trafic management, cu sute de intersectii, semafoare si camere de luat vederi. Unda verde, chiar daca mai este si rosie atunci cand te grabesti tare de tot, incepe sa devina tot mai functionala, iar timpii de asteptare la semafoare s-au redus mult.
Primarul Nicolae Robu a explicat ca sistemul este perfectibil si ca ambuteiajele din oras vor disparea dupa ce se vor da in folosinta si cele doua pasaje de la Jiul si Popa Sapca, pentru ca acolo sunt nodurile care ne dau batai de cap. Iar dupa ce vom avea si vreo doua-trei poduri peste Bega, va fi si mai bine, scrie ziuadevest.ro.
Semnalam totusi ca ar fi bine daca sistemul s-ar grabi putin sa devina ceva mai inteligent si pe tronsonul Mehala - Spitalul Militar al strazii Gheorghe Lazar, unde functioneaza unda rosie. Prinzi verdele la intersectia cu Cetatii, dar te asteapta rosul la intersectia cu Circumvalatiunii, apoi rosu la Fructus, rosu la Finante, rosu la Piata 700. Am refacut traseul in afara orelor de varf de inca doua ori si am avut acelasi semi-ghinion. Semi, pentru ca asteptarea este de doar 10-15 secunde, dar trebuie sa te opresti. Vom mai semnala si alte tronsoane cu probleme, pentru ca sistemul sa devina cu adevarat inteligent, fara patimi.

timisoara gheorghe lazar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005822 (s)