News Flash:

Planul de eliminare a deseurilor trebuie depus pana in martie, la Primaria Timisoara

16 Ianuarie 2022
364 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria

Producatorii de deseuri din constructii sau demolari si generatorii de deseuri rezultate din activitati medicale au obligatia sa prezinte pana pe 1 martie, compartimentului de specialitate din cadrul Primariei Municipiului Timisoara, Planul de eliminare a deseurilor pe care l-au desfasurat in anul precedent. Cei care nu o fac sunt pasibili de sanctiuni care pot ajunge la 2.500 de lei.
 
 
Potrivit art. 5, lit. A din HCL nr. 190/2020 privind aprobarea Regulamentului privind gestionarea deseurilor rezultate din activitatea medicala „producatorii/generatorii de deseuri rezultate din activitatile medicale, au obligatia sa prezinte anual, pana la data de 1 martie, compartimentului de specialitate din cadrul Primariei Municipiului Timisoara, Planul de eliminare a deseurilor pentru activitatile medicale pe care le-au desfasurat in anul precedent pe teritoriul municipiului Timisoara. Continutul Planului de eliminare a deseurilor este prevazut la art. 5, lit. B din actul normativ local mentionat mai sus”.

Tot pana pe 1 martie trebuie sa prezinte Planul de eliminare a deseurilor pentru activitatile pe care le-au desfasurat in anul precedent si producatorii de deseuri din constructii si demolari.

„Planul de eliminare a deseurilor va fi depus in doua exemplare, din care un exemplar vizat va putea fi ridicat de la camera 12, dupa 15 zile. In cazul planurilor incorecte sau incomplete, documentatia va fi restituita la acelasi ghiseu, urmand a se depune o noua documentatie, intocmita in conformitate cu prevederile legale in vigoare”, transmit reprezentantii PMT.

Nedepunerea Planului de eliminare a deseurilor se sanctioneaza contraventional, astfel:

pentru persoane fizice cu amenda cuprinsa intre 1.500 – 2.000 lei;
pentru persoane juridice cu amenda cuprinsa intre 2.000 – 2.500 lei.
Documentele se depun la Primaria Municipiului Timisoara, camera 12 – Serviciul Informare si Consiliere Cetateni, ghiseele 1 si 2.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004679 (s)