News Flash:

Plangere impotriva primarului Timisoarei, prins ca depasea o coloana de masini pe linia de tramvai

21 Decembrie 2017
876 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3

Un timisorean a depus o plangere la Inspectoratul Judetean de Politie Timis impotriva primarului Nicolae Robu, care, marti, a fost fotografiat in timp ce depasea pe liniile de tramvai o coloana de masini, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Plangerea impotriva primarului Timisoarei, Nicolae Robu, a fost depusa, marti, de Tudor-Virgil Bastea la Inspectoratul Judetean de Politie Timis.

Timisoreanul ii informeaza pe oamenii legii ca exista o fotografie in care este surprins Nicolae Robu circuland cu masina de serviciu pe linia de tramvai, depasind coloana de masini care astepta la semafor. De asemenea, Tudor-Virgil Bastea solicita Inspectoratului de Politie Timis sa ia “masurile legale care se impun”.

“In data de 19.12.2017, masina inmatriculata cu numarul TM-01-PMT, apartinand Primariei Timisoara, a fost pozata in trafic, circuland pe linia de tramvai, depasind coloana in asteptare, la intersectia Aleii FC Ripensia cu Bulevardul 1 Decembrie 1918. Evenimentul a fost recunoscut de primarul Timisoarei, care se afla in masina. (...) Avand in vedere urmatoarele: intersectia mentionata este monitorizata video, exista un acord intre IPJ Timis si Primaria Timisoara in privinta sanctionarii pe baza probelor video, egalitatea cetatenilor in fata legii, solicit consultarea arhivei video pentru intersectia mentionata si luarea masurilor legale care se impun”, scrie in sesizarea facuta de Tudor-Virgil Bastea catre IPJ Timis.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Timis, Ionut Sarbu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, ca sesizarea va fi repartizata unui politist, care va face verificari.

“Este o sesizare depusa din partea unui cetatean in acest sens la IPJ Timis, noi nu ne puteam autosesiza pornind de la fotografia respectiva. Sesizarea va fi repartizata catre un politist, care va face verificari. Potrivit legii, regim prioritar au ambulanta, politia, jandarmeria, pompierii si corpurile diplomatice”, a afirmat Ionut Sarbu.

Potrivit reprezentantilor IPJ Timis, persoanele care depasesc coloana de masini risca o amenda de aproximativ 700 lei, iar permisul de conducere le este suspendat pentru 30 de zile.

Autoturismul de serviciu al primarului Timisoarei, Nicolae Robu, a fost surprins, marti, la intersectia Aleii FC Ripensia cu Bulevardul 1 Decembrie 1989 in timp ce depasea pe liniile de tramvai coloana de masini care astepta la semafor.

Un sofer a fotografiat momentul, iar imaginea a fost postata pe Facebook. “Legile sunt pentru muritori, nu pentru primari”, a scris timisoreanul pe reteaua de socializare.

Pe de alta parte, Nicolae Robu a recunoscut ca, impreuna cu soferul sau, a depasit coloana de masini pe liniile de tramvai, dar a precizat ca poate sa faca acest lucru.

“Eu pot sa circul in regim de urgenta pe santierele din Timisoara. Evident ca am fost pe santier. Eu vorbesc in cunostinta de cauza, de fiecare data, nu din ce imi povestesc unii sau altii”, a declarat primarul Timisoarei.
 

Galerie Foto

robu_mercedes
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005420 (s)