News Flash:

Tragedie in Bihor! Doi morti si 10 raniti in urma impactului dintre trei masini

20 Decembrie 2017
1218 Vizualizari | 0 Comentarii
bihor

Doi oameni au murit si alti 10 au fost raniti in urma unui accident in care au fost implicate trei masini, marti noaptea, pe DN 1 – E60, in localitatea Lugasu de Jos, judetul Bihor. Trei dintre victime sunt copii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al ISU Crisana, Camelia Rosca, a declarat, marti noaptea, corespondentului MEDIAFAX, ca in urma impactului dintre trei masini in localitatea Lugasu de Jos, judetul Bihor, au rezultat 12 victime, dintre care doua au fost declarate decedate.

„A fost sesizat un accident in localitatea Lugasu de Jos, DN 1 - E60, in care au fost implicate 12 persoane aflate in trei autoturisme. Pompierii militari au procedat la evacuare unei victime ramase incarcerate intr-unul din autoturisme, respectiv la acordarea primului ajutor persoanelor ranite Din pacate doua persoane, un barbat si o femeie, au fost declarate decedate. De asemenea, intre persoanele ranite sunt trei copii, acestia fiind transportati la spital”, a spus Rosca.

Potrivit reprezentantului ISU Crisana, la ora transmiterii acestei stiri, la Spitalul din Oradea au fost dusi trei adulti si trei copii, iar patru persoane au refuzat transportul la unitatea medicala.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005883 (s)