News Flash:

Descoperire importantă pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", cu ajutorul câinelui Ebasa

Peste 4000 de pachete de ţigări de contrabandă, descoperite în bagajele a trei femei de cetățenie bulgară

26 Decembrie 2023
132 Vizualizari | 0 Comentarii


Marți, au fost descoperite peste 4.000 de pachete de țigări de contrabandă pe Aeroportul Internațional "Henri Coandă", cu sprijinul câinelui Ebasa, conform informațiilor furnizate de Poliția de Frontieră Română.

Conform unui comunicat oficial, aceste țigări au fost descoperite în bagajele a trei femei de cetățenie bulgară, care încercau să le introducă ilegal în România.

"În data de 26.12.2023, în jurul orei 01.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroportul Internaţional Henri Coandă s-au prezentat pentru a intra în ţară, cu o cursă din direcţia Istanbul, trei persoane de sex feminin, cetăţeni din Bulgaria, cu vârste cuprinse între 30 şi 34 de ani. După ce au efectuat formalităţile de frontieră şi au ridicat bagajele de cală, persoanele în cauză s-au deplasat spre ieşire pe culoarul verde, destinat persoanelor care nu au nimic de declarat autorităţilor vamale", se precizează în comunicat.


Conform informațiilor furnizate, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au decis să efectueze un control detaliat asupra bagajelor de cală ale femeilor, luând decizia pe baza analizei de risc. În urma verificărilor, cu sprijinul câinelui de serviciu Ebasa, au fost descoperite în mai multe geamantane de dimensiuni mari numeroase pachete de țigări.

"În urma inventarierii au rezultat 4.050 de pachete cu ţigări (81.000 ţigarete), diverse mărci. Ca urmare a celor constatate, întreaga cantitatea de ţigări a fost reţinută de către autoritatea vamală", se mai precizează în comunicat.

În această situație, se va face o sesizare către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru a demara cercetări în legătură cu săvârșirea infracțiunii de contrabandă.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006988 (s)