News Flash:

Bucurie pentru timișoreni

Pe 24 aprilie va începe cel mai mare festival multicultural din regiune

12 Aprilie 2023
500 Vizualizari | 0 Comentarii


În perioada 24 aprilie - 1 mai, va avea loc în Timiș cel mai mare festival multicultural din regiune, numit Parcul Primăverii. Accesul este gratuit pentru cele 8 zile ale evenimentului, care va oferi concerte și activități pentru copii, fiind o oportunitate de reconectare la natură și petrecere a timpului în aer liber. Muzeul Satului Bănățean amenajat sub formă de parc tematic va fi gazda acestui festival, care celebrează renașterea naturii și optimismul anotimpului primăvara.

Finanțat de Consiliul Județean Timiș, Parcul Primăverii este la a doua ediție, după ce anul trecut a adunat peste 50.000 de participanți de toate vârstele. Evenimentul va avea loc pe trei scene, cu un program artistic variat, adresându-se unui public larg și incluzând artiști precum Vama, The Motans, A.S.I.A., Alina Eremia, Rares, Holy Molly, Jean Gavril, Olivia Addams, Melting Dice, The Case, Flare Head și Amalia Gaiță.

„Atmosfera vizuală veselă și plină de viață va fi perfect integrată în cadrul natural al locației, iar vizitatorii vor descoperi detalii nemaiîntâlnite puse în valoare în cadrul acestei ediții. Pentru cei mici, organizatorii au pregătit o gamă variată de activități captivante pentru a-i ține ocupați în mod constructiv, astfel încât și părinții să se poată bucura de Parcul Primăverii”, a zis Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Informații suplimentare despre programul și atracțiile pregătite pentru timișeni pot fi găsite pe site-ul www.parculprimaverii.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005037 (s)