News Flash:

Și tu poți avea o afacere profitabilă în videochat! Investește într-o franciză Heylux!

5 Aprilie 2023
481 Vizualizari | 0 Comentarii
Franciza studio videochat Heylux 1

Banii sunt cu atât mai plăcuți cu cât sunt mai mulți și vine mai repede. De asta e atât de popular videochatul: patronii și modelele marilor studiouri reușesc să câștige sume consistente, care depășesc randamentul altor investiții.

Asta ar putea fi o opțiune interesantă și pentru tine. Dacă ești atras de antreprenoriat, ai niște bani pregătiți pentru o investiție și ești dispus să te implici personal, îți putem acorda francizarea Heylux.

Noi suntem unul dintre cele mai cunoscute și apreciate studiouri de videochat din România. Suntem certificați LiveJasmin, adică avem un parteneriat special cu site-ul Nr. 1 în lume. Totodată, suntem premiați la numeroase evenimente internaționale de profil.

Ce câștigi prin franciza Heylux

Investiția ta în franciza studiului nostru de videochat îți aduce multiple beneficii. În primul rând, îți dăm dreptul de folosință al brandului nostru în orașul în care îți deschizi studioul. În felul ăsta ești scutit de cheltuieli imense și de multă muncă pentru promovarea unui brand pe o piață aglomerată.

Totodată, îți oferim asistență în alegerea locației, amenajarea studioului (sunt reguli și tehnici specifice pentru asta) și te recomandăm pentru certificare către LiveJasmin, prin intermediul parteneriatului nostru.

Doar lucrul ăsta îți aduce avantaje extraordinare: promoții speciale și trafic garantat pentru modelele tale, extra-promoții pentru modelele noi și suport tehnic constant. Totodată, îți transferăm toate procedurile și trainingul nostru.

Asta înseamnă că facem sesiuni de pregătire cu tine, ca manager și cu echipa ta, îți arătăm cum să angajezi oameni pe fiecare departament, care e organizarea ideală, cum să lucrezi cu modelele, felul în care funcționează partea tehnică etc.

Cu alte cuvinte, te luăm de la zero și te învățăm absolut totul despre domeniul ăsta. Scopul nostru comun este să ai un parcurs cât mai scurt până la profit, iar apoi să crești constant, astfel încât să fii deplin mulțumit de investiția ta.

Cum știi dacă ești omul potrivit pentru domeniul ăsta

Da, e nevoie să ai bani ca să intri în domeniul ăsta. Dacă citești pe net despre studiouri care îți promit că bagi 15.000 și scoți milioane peste noapte din domeniul ăsta, îți garantăm că sunt povești.

Ai nevoie de multă seriozitate, de implicare personală, de multe ore petrecute în studio. La fel, e bine să-ți placă să înveți, fiindcă totul va fi nou pentru tine. Noi îți transferăm documente, cunoștințe, tot ce ai nevoie, dar de tine ține să le aplici eficient.

Esențială e și partea umană. Lucrezi cu multe femei și vrem să ne asigurăm 100% că le respecți, că separi foarte clar business-ul de viața ta privată. Trebuie să ne convingi că ești corect, că faci plăți modelelor la timp și integral, că ești o persoană onorabilă.

Dacă toate lucrurile astea pozitive se confirmă, avem încredere să mergem pe mâna ta. Semnăm contractul de francizare și deja poți începe să cauți un spațiu pentru a amenaja primele camere ale noului tău studio.

Noi trecem la partea de consultanță și training și te prezentăm managementului LiveJasmin, pentru a deveni și tu partener certificat, în baza recomandării noastre. Sună bine? Hai să avem prima discuție și să facem afaceri profitabile împreună!

Contact franciză studio videochat Heylux

Tel: 0744.33.77.11

Galerie Foto

Franciza_studio_videochat_Heylux_2.jpeg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005641 (s)