News Flash:

Inedit: 7 secrete ale pariurilor sportive pe care le aplică toți profesioniștii!

6 Aprilie 2023
876 Vizualizari | 0 Comentarii
BZT 3

Mănânci sport pe pâine și te pricepi la pariuri sportive? Perfect! Înseamnă că vei avea numai de câștigat pe de urma sfaturilor pe care urmează să le prezentăm mai jos. Pariorii profesioniști nu sunt neapărat mai talentați decât tine, însă urmează o serie de reguli nescrise, care îi ajută să rămână întotdeauna cu un pas înaintea pariorului de rând. Iată despre ce este vorba:

1. Cel mai simplu money management este și cel mai bun. Internetul este plin de tot felul de metode de gestionare a banilor, însă acest lucru se întâmplă pentru că mulți pariori se gândesc să dea lovitura. Majoritatea profesioniștilor folosesc însă o miză fixă, care reprezintă un procent infim din bugetul de pariuri: între 0,5% și 2%. Această abordare le permite să niveleze, în timp, norocul și ghinionul.

2. Trebuie să pariezi mereu unde ai cota cea mai bună. Degeaba ești talentat la pariuri sportive, dacă nu ai conturi la operatorii care oferă cele mai valoroase cote. În timp, acele câteva procente diferență pe care le găsești la o casă sau la alta, pot face diferența între un bilanț pozitiv și unul negativ.

3. Ponturile cumpărate nu te scutesc de muncă. Ponturile plătite nu pot înlocui munca unui parior, ci mai de grabă pot fi utile pentru extinderea portofoliului. Fiecare profesionist este specializat pe un sport și pe câteva competiții, dar dacă observă că într-o altă ligă (pe care nu o cunoaște atât de bine) apar de multe ori ponturi pariuri de valoare, poate recurge la expertiza altor tipsteri. Cu toate acestea, tipsterul va analiza cu grijă orice pronostic, înainte de a-l paria, iar numărul acestor ponturi venite din exterior va avea o mică pondere în ecuația pariurilor sale.

4. Pariurile antepost îți oferă mai mult control. Răbdare este una dintre principalele caracteristici ale pariorilor profesioniști. Ei nu se grăbesc să obține rezultate într-un timp scurt, ci caută să devină mai eficienți pe termen lung. Prin urmare, ajung deseori să joace pariuri antepost. Aceste pronosticuri se întind pe o perioadă lungă de timp și le oferă ocazia să-și schimbe părerea, pentru că pot face Cash Out total sau parțial, atunci când situația o cere.

5. Nu se pariază pe favoriți în ziua meciului. Tipsterii de elită pariază rareori pe favoriți clari, însă când decid să facă acest lucru, plasează respectivele pariuri cu cel puțin o zi înainte de meci. Acest lucru se datorează faptului că, cotele pentru pronosticurile pe care mizează publicul scad destul de mult în zilele premergătoare partidei, dar mai ales înainte cu câteva ore de startul partidei.

6. Inspectarea statisticilor și vizionarea meciurilor merg împreună. Statisticile sunt extrem de utile, dar pot fi înșelătoare. Spre exemplu, dacă observi că o echipă a avut numai două șuturi pe poartă în tot meciul, te poți gândi că are un atac slab, însă poate că formația respectivă a lovit bara de câteva ori și a ratat foarte multe ocazii de gol. Totuși, vizionarea meciurilor, fără a cunoaște statistica, poate fi la fel de înșelătoare, pentru că emoția de moment îți poate forma o impresie greșită despre o echipă sau alta. De aceea, cea mai bună variantă este să inspectezi statisticile și urmărești meciurile.

7. Pauzele sunt binevenite și nu trebuie să lipsească. Tuturor li se întâmplă să aibă zile în care pur și simplu sunt lipsiți de inspirație. Ei bine, în acele momente este important să știi să spui pas și să iei o pauză. Ideal ar fi să te deconectezi total de la electronice, ieșind la o plimbare în aer liber. Important este să nu te mai gândești la meciuri și să aștepți o zi sau două, până când îți revine flerul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004866 (s)