News Flash:

Veste bună pentru timișoreni!

Pasarela Gelu din Timișoara, posibil să fie deschisă chiar în această săptămână

27 Mai 2024
66 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto expressdebanat ro


Pasarela Gelu din Timișoara este aproape de finalizare, fiind posibil să fie deschisă chiar în această săptămână. Lucrările sunt la 99% completate, iar structura și pista de biciclete sunt accesibile pentru circulație.

Autoritățile locale au anunțat că în următoarele zile vor prelua amplasamentul de la constructor. Pasarela va fi deschisă pentru pietoni și bicicliști, iar în cazul în care va fi necesar, vor fi efectuate retușuri până la finalizarea recepției finale.

„Constructorul mai face coreții. Vrea să schimbe rulourile de iarbă. Pasarela Gelu este gata în proporție de 99%. Se mai fac lucrări perimetrale acolo unde șantierul a afectat partea carosabilă”, spun reprezentanții Primăriei Timișoara.


Pe noua structură care traversează Canalul Bega, pavajul, iluminatul public și zonele verzi au fost deja instalate. Accesul pentru pietoni și bicicliști este complet funcțional, iar semnalizarea navală a fost amplasată. Cu toate că lucrările sunt finalizate din punct de vedere al traficului, unii locuitori din zonă au început deja să folosească Pasarela Gelu, trecând peste ea și sub structură, deoarece și aleile de pe malul apei au fost amenajate.

Construcția noii pasarele a început în aprilie 2023, cu un termen de finalizare inițial de maximum 6 luni, care a fost devansat de trei ori. Investiția totală se ridică la 12 milioane de lei, fonduri provenite din bugetul orașului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1356 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004889 (s)