News Flash:

Parcul Primaverii de la Muzeul Satului Banatean ramane deschis inclusiv de Paste. Va fi si slujba de Inviere

22 Aprilie 2022
484 Vizualizari | 0 Comentarii
Parcul Primaverii

Evenimentul Parcul Primaverii, organizat de Consiliul Judetean Timis si institutiile subordonate la Muzeul Satului Banatean, este deschis pana in 25 aprilie, inclusiv in zilele de sarbatoare. Veti gasi aici activitati pentru intreaga familie, muzica traditionala romaneasca, un recital sustinut de Damian & Brothers. In plus, tot aici puteti participa la slujba de Inviere.
 
 
Sunt ultimele patru zile de festival la Muzeul Satului Banatean, cu acces liber si gratuit. Grigore Lese va urca pe scena Muzeului Satului Banatean, vineri, 22 aprilie, de la ora 21. Sambata, la miezul noptii, doritorii sunt asteptati la slujba de Inviere intr-un spatiu special amenajat. Luni, in cea de-a doua zi de sarbatoare, va concerta trupa Damian & Brothers.

Parcul Primaverii isi pastreaza deschise portile pentru toti cei care doresc sa petreaca timp in aer liber si sa se bucure de expozitii, ateliere sau momente artistice. Pentru cei mici a fost amenajata o zona de aventura si sunt organizate spectacole de teatru si ateliere. Vineri, 22 aprilie, curiosii pot participa la o vanatoare de comori pentru obtinerea celei mai cautate formule, cea a „Tineretii fara Batranete”. In incercarea de a gasi elixirul tineretii, echipele participante vor lua contact cu personaje, probe si ghicitori inedite, vor rezolva jocuri logice si vor deschide cutii si plicuri misterioase. 

Transportul catre locatie se va face prin curse regulate, asigurate in mod gratuit.

TUR-RETUR: Ion C. Bratianu / Centru (Piata Iancu Huniade) – Bastionul Maria Theresia / Hector (Strada Hector) – Politia Jud.Timis (Bulevardul Take Ionescu) – Badea Cartan (Strada Simion Barnutiu) – Renasterii (Strada Simion Barnutiu) – Spitalul Victor Babes (Strada Gheorghe Adam) – Cvartal UMT (Strada Avram Imbroane) – Muzeul Satului Banatean

Intervalul orar este urmatorul:

De Luni – Vineri, 18 – 22 aprilie – o cursa pe ora in intervalul orar 16:00 – 22:00;
Sambata 23 si Duminica 24 aprilie – o cursa pe ora in intervalul 12:00 – 22:00;
Luni 25 aprilie – o cursa pe ora in intervalul 16:00 – 23:00.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005237 (s)