News Flash:

Parchetul General respinge sesizarea lui Kovesi privind autenticitatea inregistrarilor din sedinta DNA

10 Noiembrie 2017
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
Codruta Kovesi 1

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) a clasat dosarul deschis în urma sesizării Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) referitor la înregistrările cu Laura Codruţa Kovesi apărute în presă, au precizat reprezentanţii Parchetului pentru MEDIAFAX.

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au clasat dosarul deschis în iunie 2017, ca urmare a sesizării DNA, cauza având ca obiect infracţiunea de inducere în eroare a organelor judiciare.

Dosarul a fost deschis după ce DNA a sesizat procurorul general al României pentru a decide dacă este necesară sesizarea din oficiu pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.

Tot atunci, DNA anunţa că a fost deschis dosar penal pentru folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii. Sesizarea din oficiu a fost întemeiată "pe faptul că la şedinţele cu procurorii din secţiile operative se discută aspecte ce ţin de managementul intern al acestei unităţi de parchet, împrejurări care nu sunt destinate publicităţii", transmitea DNA. Direcţia a sesizat şi Inspecţia Judiciară.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008349 (s)