News Flash:

Dumitru Costin (BNS): Vom sesiza Avocatul Poporului pentru a ataca la CCR OUG privind Codul Fiscal. Incalca brutal Constitutia si drepturile angajatilor

9 Noiembrie 2017
1074 Vizualizari | 0 Comentarii
dumitru costin

Preşedintele Blocului Naţional Sindical, Dumitru Costin, spune că va sesiza Avocatul Poporului pentru a interveni la Curtea Constituţională în legătură cu Ordonanţa de Urgenţă privind Codul Fiscal adoptată miercuri de Guvern şi care prevede trecerea contribuţiilor de la angajat la angajator, liderul sindical spunând că există articole care încalcă brutal Constituţia şi drepturile lucrătorilor.

Dumitru Costin a fost prezent miercuri după-amiază la un protest organizat de BNS în municipiul Constanţa, unde aproximativ 200 de persoane s-au strâns începând cu ora 16.00 pe platoul din faţa Prefecturii pentru a protesta faţă de OUG privind Codul Fiscal.

Liderul BNS a spus că, după ce actul normativ va apărea în Monitorul Oficial, va fi sesizat Avocatul Poporului pentru a interveni la Curtea Constituţională, spunând că există articole care încalcă Constituţia şi drepturile lucrătorilor.

“În momentul în care au publicat în Monitorul Oficial acest act normativ, avem suficient de multe argumente juridice şi tehnice întrucât ordonanţa lor încalcă brutal prevederi din Constituţia  România. Le veţi vedea pe toate săptămâna viitoare, în momentul în care vom sesiza Avocatul Poporului astfel încât acesta să intervină la Curtea Constituţională. Pe ordonanţă nu putem să acţionăm noi direct. Vom ataca acest act normativ şi acele articole care încalcă Constituţia şi încalcă drepturile lucrătorilor din România. Vor trebui să fie anulate şi să revină asupra lor, deci nu oprim bătălia”, a afirmat Dumitru Costin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004393 (s)