News Flash:

Orasul se reface dupa santiere. Asfaltare si spalare dupa lucrari. Atentie unde parcati pe 28 martie!

25 Martie 2022
424 Vizualizari | 0 Comentarii
drum in lucru

Primaria Timisoara a inceput refacerea unor zone afectate de lucrari. Mai multe strazi din oras vor fi asfaltate sau... spalate. Vor avea loc unele devieri ale traficului rutier. Unele locuri de parcare nu vor putea fi ocupate.
 
 
„Prin proiectul de retehnologizare a sistemului centralizat de termoficare din municipiul Timisoara, la care lucrarile au inceput efectiv anul trecut, se inlocuiesc – 9 km retele termice primare (de transport) si 20 km lungime retele termice secundare (de distributie). Au fost realizate deja lucrari de inlocuire a retelelor de termoficare pe 16 km si se lucreaza in continuare”, transmit reprezentantii primariei.

Astfel, zonele afectate unde lucrarile au fost finalizate vor fi supuse unui proces de refacere. Ce presupune acest lucru?

Joi, 24 martie, s-a inceput asfaltarea strazii Traian Lalescu, pe portiunea cuprinsa intre Biblioteca Universitatii si intrarea in curtea Facultatii de Mecanica, anunta autoritatile.

„Politia Locala si firma executanta asigura masurile necesare eliberarii carosabilului pe portiunea pe care se lucreaza”, spune aceeasi sursa.

Pe 28 martie, intre orele 8 si 12, va avea loc spalarea strazilor din zona afectata de lucrarile de termoficare.

Strazile programate pentru spalare: strada Nicolae Labis (intre strazile Octavian Goga si Intrarea Calin Nemes), strazile Octavian Goga, Constantin Noica si Cornel Grofsoreanu (intre strazile Nicolae Labis si Constantin Noica).

„Cetatenii din zona sunt rugati sa nu parcheze in aceste zone, in acest interval orar, pentru ca actiunea de spalare sa fie eficienta”, spun reprezentantii PMT.

Autoritatile informeaza ca astfel de actiuni vor continua si in perioada urmatoare.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005453 (s)