News Flash:

Delgaz Grid sisteaza alimentarea cu gaze pe mai multe strazi din Mosnita Veche, miercuri

23 Martie 2022
292 Vizualizari | 0 Comentarii
gaze

Delgaz Grid anunta ca va sista temporar alimentarea cu gaze naturale, miercuri, 23 martie, in localitatea Mosnita Veche, incepand cu ora 9.
 
 
Sistarea gazelor naturale are loc pentru cuplarea unei noi retele de gaz de presiune redusa la sistemul de distributie a gazelor naturale. Astfel alimentarea cu gaze naturale se va sista in localitatea Mosnita Veche in intervalul orar 9-21 pentru consumatorii de pe strazile:

Armoniei 1
Armoniei
Prieteniei
Amicitiei
Concordiei
Fratiei
Politetii
Scaramoush
Traian Vuia
Bolero
Domino
Arlechino
Recas
Jimbolia
Tomnatic
Ciacova
Faget
Lugoj
Deta
Livezile
Bogda
Dumbrava
Beba Veche
„Compania solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar dupa relua-rea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. In cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila) sau 0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Telekom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie)”, transmit reprezentantii Delgaz Grid.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005062 (s)